Inspiratieavond Ecohuis

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop een beslissing nemen? Daarom biedt ecohuis de kans aan kandidaat-bouwers om op onze gratis “infoavond” alle denkbare informatie aangaande ons uniek bouwconcept onder de loep te nemen.

Vrijblijvend wil ecohuis aan de hand van een duidelijke presentatie en toelichtingen van interne en externe ervaren medewerkers u wegwijs maken in het bouwlabyrint. Kom kennis maken en ontdek wat ecohuis als algemeen aannemer u kan bieden van ruwbouw tot volledig sleutel-op-de-deur. Je kan alle onze infoavonden en opendeurdag terugvinden op onze events-pagina.

Meer nieuws van Ecohuis houtskeletbouw

Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Zo bouw je een geluidsdichte woning!

Als je thuiskomt wil je graag ontspannen en tot rust komen. Dingen doen die je graag doet. Niets is dan vervelender dan ongewenst geluid als straatlawaai of luidruchtige buren. Als je bouwst denk je best vooraf na over degelijke geluidsisolatie en akoestiek. Al gebouwd? Geen zorgen, je kan nadien ook een geluidsdichte woning bekomen. Vrij eenvoudig zelfs, ontdek er hier alles over. 

Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Een koeler huis? Dankzij isolatie!

Na een hittegolf zijn we opgelucht dat het weer wat frisser is. Maar niet alleen de hitte buiten is vervelend, ook binnen lopen de  temperaturen meestal op. En als we de klimaatexperten mogen geloven, zal dit alleen nog maar erger worden. Hoog tijd voor een oplossing om onze woningen koeler te maken. Hoe? Door slim te isoleren.

Compact bouwen, groots plan

De gemiddelde grootte van bouwpercelen daalt. Kleinere woningen zijn dus een must. Van die nood kan je ook een deugd maken.

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Leve het buitenleven

Outdoor zit in de lift. Terras en tuin vormen hoe langer hoe meer het verlengde van de woonkamer. In zonnige weekends, op zwoele weekavonden en tijdens staycations in juli en augustus. Want waarom zou je het ver gaan zoeken, als je goed omringd door vrienden en familie gewoon gezellig thuis kan blijven? Ecohuis inspireert je hier graag ook voor de aankleding rond je woning.

Geplaatst in Tuin.

De tuin waar je van houdt, met weinig onderhoud

Eens je Ecohuis af is, is de tuin aan de beurt. Met deze onderhoudsvriendelijke keuzes doe je jezelf en de natuur een groot plezier.