Zelf je plat dak plaatsen met Zelfbouwdak

Voor het waterdicht maken van een plat dak heb je helemaal geen dakwerker nodig! Een plat dak kan je gemakkelijk zelf van dakbedekking voorzien.

Bij Zelfbouwdak krijg je een naadloos EPDM-membraan uit één stuk aangeleverd, de kans op lekkages zoals bij een klassiek roofingdak is dus nihil. Je moet het EPDM-membraan enkel nog openvouwen en verlijmen volgens de instructies in de meegeleverde montagefilm en handleiding.

Naast de lijm worden ook alle toebehoren en accessoires meegeleverd, zoals isolatie, dakrandprofielen, aansluiting regenwaterafvoer en diverse dakdoorvoeren voor ventilatie of zonnepanelen. Zelfs lichtkoepels zijn mogelijk.

Spring vrijblijvend eens binnen bij Zelfbouwdak, wij geven je graag een rondleiding en korte demo van de verschillende materialen en plaatsing. Aan de toonbank rekenen we meteen een offerte op maat uit! Bezoek de website van Zelfbouwdak voor meer info. Bij vragen, neem gerust contact op.

Meer nieuws van Zelfbouwdak

Open Dak Weekend Mechelen 23-24-25 augustus 2019

Wil je weten of zelf je plat dak plaatsen iets voor jou is? Wij verwelkomen je graag op onderstaande data in ons magazijn van meer dan 1000 m² te Mechelen, met permanente demonstratie van de stapsgewijze opbouw van jouw plat dak.

PIR isolatie
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Spanning in de isolatiemarkt

Begin 2017 is er door samenloop van omstandigheden (brand, herstructurering fabrieken), een schaarste ontstaan in MDI, een van de basisgrondstoffen voor de productie van PIR isolatie. Hierdoor is er een enorme opwaartse druk op de isolatieprijzen gekomen.

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!