Zelf je plat dak plaatsen met Easyroof

Voor het waterdicht maken van een plat dak heb je helemaal geen dakwerker nodig! Een plat dak kan je gemakkelijk zelf van dakbedekking voorzien.

Bij Easyroof krijg je een naadloos EPDM-membraan uit één stuk aangeleverd, de kans op lekkages zoals bij een klassiek roofingdak is dus nihil. Je moet het EPDM-membraan enkel nog openvouwen en verlijmen volgens de instructies in de meegeleverde montagefilm en handleiding.

Naast de lijm worden ook alle toebehoren en accessoires meegeleverd, zoals isolatie, dakrandprofielen, aansluiting regenwaterafvoer en diverse dakdoorvoeren voor ventilatie of zonnepanelen. Zelfs lichtkoepels zijn mogelijk.

Spring vrijblijvend eens binnen bij Easyroof , wij geven je graag een rondleiding en korte demo van de verschillende materialen en plaatsing. Aan de toonbank rekenen we meteen een offerte op maat uit! Bezoek de website van Easyroof voor meer info. Bij vragen, neem gerust contact op.

Meer nieuws van Easyroof

Waarom nú het moment is om zelf je plat dak te leggen

Meer en meer mensen gebruiken de extra tijd door de Corona-maatregelen om in hun huis en tuin te werken. Ook tijdens het zomerverlof wordt er aardig geklust. Misschien zijn je bijgebouwen toe aan een (nieuw) plat dak? Gebruik onze tips om zelf aan de slag te gaan met nieuwe dakbedekking.

Dakbedekking zelf plaatsten 1
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakbedekking.

Hoe zelf dakbedekking plaatsen op je plat dak?

Voor klussen aan je dak schakel je een dakwerker in, toch? Niet als het over een plat dak gaat!
Dat kun je makkelijk zelf van dakbedekking voorzien, met behulp van een zelfbouwpakket. Daarmee bespaar je tot 50% op je dakfactuur! Ontdek snel hoe het werkt.

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!