Senior Homes - De specialist in assistentiewoningen

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Senior Homes van Deinze is specialist in het bouwen van erkende assistentiewoningen.  Ze bouwen niet enkel assistentiewoningen, maar ze baten deze ook uit.

Assistentiewoningen is op dit moment een hot item. Iedereen springt er op, maar er zijn toch een paar zaken waar je rekening mee dient te houden.  
1. Koop enkel in centrumlocaties!
2. Kijk enkel naar projecten die groter zijn dan 40 units
3. Kijk eerst naar de diensten die je krijgt, en wat je er voor moet betalen.

Als het plaatje klopt, kijk dan pas naar het project van de makelaar of van de projectontwikkelaar.  

Tijdens de Bis Beurs 2017 gaat er enorm veel aandacht naar residentie Clarenhof in Nieuwpoort.  Belangrijk is dat vele mensen assistentiewoningen zoeken in de buurt van de kust, en dit project is daar een mooi voorbeeld van!  Regel 1 bij het zoeken van een assistentiewoning : Niet verder van 900m van de kerk!

 

Meer nieuws over Algemeen

REnovatie 2020 challenge
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Schrijf je in voor de Renovatie2020-challenge

In het jaar 2020 zijn er in Vlaanderen geen energieverslindende woningen meer. Dit was de ambitieuze doelstelling die de Vlaamse overheid in 2007 heeft vooropgesteld in het Energierenovatieprogramma 2020. Anno 2016 ziet het Vlaamse woningpark er al een stuk energiezuiniger uit dan 7 jaar geleden, maar voor heel wat huizen en voor het klimaat tikt de klok genadeloos verder... Wil je daar verandering in brengen? Voor het klimaat maar ook voor jezelf en je portemonnee? Surf dan naar Renovatie2020.be en schrijf je in voor de Renovatie2020-challenge.

Studenten architectuur winnen prijs
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Bouwen studenten architectuur van de universiteit Hasselt kazaachse multi-comfortwoning?

Met de internationale ISOVER Multi-Comfort House Student Contest laat ISOVER, marktleider in isolatie, onderwijsinstellingen en studenten kennis maken en ervaring opdoen met het ontwerpen van gebouwen die  voldoen aan zogenaamde Multi-Comfort House-criteria: een zeer laag energieverbruik, gekoppeld aan een hoog thermisch, akoestisch en lichtcomfort, een gezond binnenklimaat en een hoge duurzaamheid.

Plaatsing keramische leien Bellus
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Bouwsector past werkzaamheden aan door hoge temperaturen

Vandaag en de komende dagen stijgt de thermometer boven de 30 graden.  Bouwvakkers blijven aan de slag maar hun werkgevers nemen extra voorzorgsmaatregelen.  Zo worden er onder meer koele dranken voorzien, wordt zoveel mogelijk in de schaduw gewerkt en kan de werkdag vroeger beginnen en eindigen.

Vandersanden neemt verkooppartner over
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Belgische baksteenfabrikant Vandersanden Group neemt verkooppartner UK over

Voortaan zal de Limburgse baksteenfabrikant Vandersanden Group zijn producten rechtstreeks verkopen op de UK markt. Het familiebedrijf heeft met zijn UK-partner Hoskins Brick een akkoord bereikt tot overname. Vandersanden Group is al meer dan 20 jaar actief op de UK markt. Het Engelse familiebedrijf Hoskins Brick was al die tijd hun verkooppartner.  Nu bezieler Alan Hoskins recent op pensioen is gegaan, en zijn zoon Rob Hoskins te kennen heeft gegeven dat hij andere uitdagingen wil aangaan, is een overname de volgende logische stap. 

Daikin : trainingscentrum
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Daikin Trainingscentrum

Sinds kort kunnen installateurs, projectleiders, eindklanten en medewerkers bij Daikin Wavre terecht in het nieuwe trainingscenter, dat een volledig overzicht biedt van de klimaatregeling en verwarmingsoplossingen van het merk.