Senior Homes - De specialist in assistentiewoningen

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Senior Homes van Deinze is specialist in het bouwen van erkende assistentiewoningen.  Ze bouwen niet enkel assistentiewoningen, maar ze baten deze ook uit.

Assistentiewoningen is op dit moment een hot item. Iedereen springt er op, maar er zijn toch een paar zaken waar je rekening mee dient te houden.  
1. Koop enkel in centrumlocaties!
2. Kijk enkel naar projecten die groter zijn dan 40 units
3. Kijk eerst naar de diensten die je krijgt, en wat je er voor moet betalen.

Als het plaatje klopt, kijk dan pas naar het project van de makelaar of van de projectontwikkelaar.  

Tijdens de Bis Beurs 2017 gaat er enorm veel aandacht naar residentie Clarenhof in Nieuwpoort.  Belangrijk is dat vele mensen assistentiewoningen zoeken in de buurt van de kust, en dit project is daar een mooi voorbeeld van!  Regel 1 bij het zoeken van een assistentiewoning : Niet verder van 900m van de kerk!

 

Meer nieuws over Algemeen

Duurzame renovaties gezocht!
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Duurzame renovaties gezocht!

Ecobouwers.be gaat dit voorjaar op zoek naar de Ecobouwers-renovatie, die is betaalbaar, comfortabel en duurzaam. Ben je eigenaar van een huis of appartement dat gebouwd werd voor 1996, en heb je dat ondertussen gerenoveerd om er een comfortabele en duurzame woning van te maken? Ecobouwers beloont graag je inspanning met mooie prijzen. De best gerenoveerde woningen zetten we ​met mooie verhalen ​in de kijker.

Vlaamse renovatiedag 2015
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Nieuw elan in de renovatiesector

Op zondagnamiddag 17 mei 2015 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie vzw, en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren al voor de 17de keer de Vlaamse Renovatiedag. Deze openhuizendag in Vlaanderen en Brussel helpt toekomstige verbouwers op weg naar een ontwerper voor hun renovatieproject.

CENTURY 21 Benelux lanceert nieuwe plannen
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

CENTURY 21 Benelux lanceert nieuwe plannen

Eén jaar na de aandeelhouderswissel kondigt CENTURY 21 Benelux een nieuwe fase voor de vastgoedgroep aan. Eén van de belangrijkste koerswijzigingen die de marktleider in de residentiële vastgoedmarkt vandaag bekend maakt, is de diversificatie richting nieuwbouw. Daarmee wordt CENTURY 21 Benelux de eerste grote keten in ons land die zich - naast de bestaande woningmarkt - op de verkoop van nieuwbouwwoningen en -appartementen toelegt. Daarnaast drijft de groep ook uitdrukkelijk de kwaliteitsnormen van al haar 182 vastgoedkantoren op, en wordt extra geïnvesteerd in opleiding en coaching.  

Open Dak Weekend Mechelen 23-24-25 augustus 2019

Wil je weten of zelf je plat dak plaatsen iets voor jou is? Wij verwelkomen je graag op onderstaande data in ons magazijn van meer dan 1000 m² te Mechelen, met permanente demonstratie van de stapsgewijze opbouw van jouw plat dak.

ISOVER toont de weg op het vlak van milieuboodschappen
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

ISOVER toont de weg op het vlak van milieuboodschappen

Een Koninklijk Besluit van juli jongstleden stipuleert dat milieuboodschappen op bouwproducten vanaf 2015 gestaafd moeten worden met een milieuproductverklaring (EPD, Environmental Product Declaration). Een dergelijke verklaring geeft de gebruiker een duidelijk beeld van hoe het product scoort in de diverse milieu-impactcategorieën.