Senior Homes - De specialist in assistentiewoningen

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Senior Homes van Deinze is specialist in het bouwen van erkende assistentiewoningen.  Ze bouwen niet enkel assistentiewoningen, maar ze baten deze ook uit.

Assistentiewoningen is op dit moment een hot item. Iedereen springt er op, maar er zijn toch een paar zaken waar je rekening mee dient te houden.  
1. Koop enkel in centrumlocaties!
2. Kijk enkel naar projecten die groter zijn dan 40 units
3. Kijk eerst naar de diensten die je krijgt, en wat je er voor moet betalen.

Als het plaatje klopt, kijk dan pas naar het project van de makelaar of van de projectontwikkelaar.  

Tijdens de Bis Beurs 2017 gaat er enorm veel aandacht naar residentie Clarenhof in Nieuwpoort.  Belangrijk is dat vele mensen assistentiewoningen zoeken in de buurt van de kust, en dit project is daar een mooi voorbeeld van!  Regel 1 bij het zoeken van een assistentiewoning : Niet verder van 900m van de kerk!

 

Meer nieuws over Algemeen

Vandersanden neemt verkooppartner over
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Belgische baksteenfabrikant Vandersanden Group neemt verkooppartner UK over

Voortaan zal de Limburgse baksteenfabrikant Vandersanden Group zijn producten rechtstreeks verkopen op de UK markt. Het familiebedrijf heeft met zijn UK-partner Hoskins Brick een akkoord bereikt tot overname. Vandersanden Group is al meer dan 20 jaar actief op de UK markt. Het Engelse familiebedrijf Hoskins Brick was al die tijd hun verkooppartner.  Nu bezieler Alan Hoskins recent op pensioen is gegaan, en zijn zoon Rob Hoskins te kennen heeft gegeven dat hij andere uitdagingen wil aangaan, is een overname de volgende logische stap. 

Pakketbrievenbussen
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Batibouw 2017 : Pakketbrievenbussen

Online shoppen wint steeds meer terrein. Geen wonder, want vanuit je luie zetel heb je toegang tot een haast eindeloos online winkelaanbod. Prijzen vergelijken was bovendien nog nooit zo gemakkelijk, … en op de koop toe wordt alles thuis geleverd.

Easykit : directie
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Woningtechnieken voor iedere zelfbouwer

Na 20 jaar gaan 7 Selfmatic-toonzalen, in Melle, Geel, Hasselt, Roeselare, Maldegem en Rotselaar verder onder de naam: Easykit.
“Met de nieuwe naam maken we duidelijk dat onze zelfbouwformule voor iedereen haalbaar is”, zegt Koen Vanreusel, CEO van Batiself nv. “Je hebt geen technische kennis of doe-het-zelfervaring nodig om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitair te installeren.”

RenovActive : Keuken voor
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

RenovActive in de praktijk

Voor de realisatie van het project ontwikkelde ONO Architectuur een renovatievoorstel dat tegelijk subtiel en ambitieus is. Het beantwoordt niet enkel aan de technische paramaters zoals die door de Active House Alliance worden vooropgesteld, maar zet ook aan tot een algehele verbetering van de levenskwaliteit in harmonie met de omgeving. Het idee bestaat erin om zo veel mogelijk gebruik te maken van daglicht en natuurlijke ventilatie om een maximaal comfort te genereren, en dit alles met behoud van een optimale energie-efficiëntie.

Partner voor uw volledig (ver)bouwproject én interieur

Alles voor uw (ver)bouw- of interieurproject onder één dak, dat is Zelfbouwmarkt. Het aanbod van dit familiebedrijf is enorm breed. Van ramen en deuren tot keukens, badkamers en trappen. De missie: kwaliteit bieden, gekoppeld aan een scherpe prijs en een professionele gepersonaliseerde service.