Senior Homes - De specialist in assistentiewoningen

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Senior Homes van Deinze is specialist in het bouwen van erkende assistentiewoningen.  Ze bouwen niet enkel assistentiewoningen, maar ze baten deze ook uit.

Assistentiewoningen is op dit moment een hot item. Iedereen springt er op, maar er zijn toch een paar zaken waar je rekening mee dient te houden.  
1. Koop enkel in centrumlocaties!
2. Kijk enkel naar projecten die groter zijn dan 40 units
3. Kijk eerst naar de diensten die je krijgt, en wat je er voor moet betalen.

Als het plaatje klopt, kijk dan pas naar het project van de makelaar of van de projectontwikkelaar.  

Tijdens de Bis Beurs 2017 gaat er enorm veel aandacht naar residentie Clarenhof in Nieuwpoort.  Belangrijk is dat vele mensen assistentiewoningen zoeken in de buurt van de kust, en dit project is daar een mooi voorbeeld van!  Regel 1 bij het zoeken van een assistentiewoning : Niet verder van 900m van de kerk!

 

Meer nieuws over Algemeen

Buitenschrijnwerk: Leerlingen VTI Roeselare en Deceuninck bouwen samen aan 2020
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Leerlingen VTI Roeselare en Deceuninck bouwen samen aan 2020

De voorbije 5 jaar werkten leerkrachten en leerlingen van het VTI Roeselare samen met tal van partners aan de bouw van een Milieu- & MobiliteitsOpleidingsPark (MMOP) in Ingelmunster. De bedoeling van dit uniek project? Studenten heel concreet leren hoe ze duurzaam kunnen bouwen conform de normen van 2020, hen laten kennis maken met de nieuwste technologieën en technieken, hen oog laten hebben voor milieu en ecologie, en hen nu al in contact brengen met hun werkgevers van morgen. Vier doelstellingen die Deceuninck, wereldspeler en Belgisch marktleider in raam- en deuroplossingen in pvc, al van in het begin mee helpt realiseren.

Op maat gebouwde woning
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Vier op de 10 lage inkomens kunnen eigen woning verwerven

Slechts 12.000 van de 31.000 belgen met een laag inkomen kunnen eigenaar worden van een eigen woning.  Dat wil zeggen dat slechts 4 op de 10 mensen, die 1.712 euro bruto verdienen nog een woning kunnen aankopen.Tien jaar geleden was dat nog haalbaar voor 15.500 lage inkomens, oftewel voor 3.500 Belgen méér. Zeker een nieuwbouwwoning is voor deze groep quasi onmogelijk geworden. Dat stelt woningbouwer Bostoen op basis van een eigen marktanalyse. Aan de basis van het probleem ligt onder meer de peperdure bouwgrond die een derde van de totale kostprijs bedraagt.

Budget van technieken bepalen
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Mijn budget voor technieken

Hoeveel kost de installatie van je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitair? Wil je een realistische budgetraming op maat van jouw woning? Dat kan! Het enige wat jij daarvoor moet doen, is een aantal concrete vragen beantwoorden. Easykit doet de rest.

Tendens Wonen Infoavond en Zoekeenarchitect.be helpen kandidaat-(ver)bouwers op weg op Roeselaarse Bouwbeurs
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Experten bieden gratis pasklare informatie op infoavond

Wie bouw- of verbouwplannen koestert, moet op de Bouwbeurs in Roeselare zijn (4-12 februari). Op vrijdag 10 februari verneemt u er allerlei nuttige (ver)bouwinformatie op de Bouw & verbouw-infosessie van Zoekeenarchitect.be. De sessie is gratis mits voorregistratie op www.bouwenverbouwinfosessie.be.

Groen dak niko
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Duurzaam beleid levert Niko Milieucharter Oost-Vlaanderen op

Niko uit Sint-Niklaas ontving net voor de vijftiende keer op rij het Milieucharter Oost-Vlaanderen. De specialist in designschakelmateriaal en huisautomatisering krijgt de award voor zijn inspanningen om zijn impact op het milieu te verkleinen. Hierbij gaat het bedrijf bewust verder dan wat de Belgische wet oplegt.