Siemens inbouwtoestellen in de spotlight

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Bekijk onze nieuwe TV-spot. Ontdek eindeloze mogelijkheden met Siemens inbouwtoestellen, waarbij de nieuwste technologie én jouw persoonlijke stijl centraal staan – om elke dag minder alledaags te maken.

 

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Siemens huishoudtoestellen

Siemens de keuken van de toekomst
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Dit is ze: de keuken van de toekomst!

The future is now, smart én in de keuken. Dankzij innovatieve toestellen kun je je er uitleven én tijd winnen. Welke snufjes maken jouw keukendromen waar? Krijg een glimp van de keuken van de toekomst.

Siemens - Vaatwasser
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Hoe kies ik de juiste vaatwasser?

Vaatwassers helpen je bij je afwaskarwei en bestaan in vele vormen. Welk type past het best bij je huishouden? We geven je graag advies om zo de juiste keuze te maken.

Siemens - Vaatwasser
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Hoe energie-efficiënt is jouw elektrisch toestel?

Koop je een elektrisch toestel, dan let je op de prijs. Maar check je ook zijn verbruik? Alle elektrische toestellen in de EU hebben een energielabel. Dit drukt de energiescore en -efficiëntie uit. Waar let je op en hoe maak je een milieuvriendelijke keuze?

Siemens - Dampkappen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Welke aansluitingen heb je nodig voor een nieuwe keuken?

Wil je een keuken plaatsen of vervangen dan is een van de eerste stappen het voorzien van alle nutsvoorzieningen. Elektriciteits-, water-, eventueel gasleidingen en de afvoer moeten op de juiste manier aangelegd worden. Stel daarom vooraf een goed plan op. Waar moet je aan denken?

Siemens - Ovens
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Welk type oven kies ik best?

Maître pâtissier, hobbykok, of kok-omdat-het-moet, een oven komt altijd van pas. Maar welk type kies je best? Veel hangt af van je situatie en de functies die je wil hebben. Wij warmen je op voor een doordachte keuze.