Zelf je technieken, sanitair, ventilatie plaatsen...

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Zelf de handen uit de mouwen steken loont. Buiten het feit dat je er héél wat geld mee in de zakken steekt, leer je ook enorm bij. Dankzij de uitstekende service die easykit levert, voor, tijdens & na de installatie, kun je zonder problemen zelf je technieken plaatsen. 

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Easykit

Nieuw bij Easykit: De slimme elektrische installatie voor de zelfbouwer.

Wil je een slimme installatie maar geen nood aan een full option domotica? Dan is onze slimme sturing van Niko de ideale oplossing voor jouw project.

 

Batibouwkorting bij Easykit

“Plaats zelf je verwarming, ventilatie, sanitair en/of elektriciteit met de hulp van Easykit en bespaar 50%

Profiteer van een extra korting en ontvang een extra Batibouwkorting. Meer info op https://easykit.be/contact/batibouwkorting

Actie loopt van 17/02/2020 tem 21/03/2020.

Kiezen (ver)bouwers voor doe-het-zelf bij het plaatsen van technieken? Ontdek onze bevindingen

Hoe staan onze (ver)bouwers tegenover zelfbouw bij het plaatsen van technieken in hun woning? Wat bepaalt hun keuze? We polsten ernaar in een enquête op Bouwinfo.be. Ontdek hier de belangrijkste conclusies.

Installeer zelf je technieken met de hulp van Easykit en geniet van extra BIS-korting

Wil je graag je technieken installeren met de zelfbouwbegeleiding van Easykit? Dan is dit het moment om nog meer te besparen. Van 1 tot en met 31 oktober profiteer je namelijk van een extra BIS-korting! Ontdek snel hoe je hiervan kunt genieten.

Slimme deurbel Visto WiFi
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Slimme deurbel ‘Visto WiFi` binnenkort bij jou thuis? Vul de enquête in en win

Je ‘Smart Home’ begint al bij de voordeur. Een slimme deurbel zoals Visto WiFi houdt meer in dan een simpele ‘dingdong’. Ontdek zijn vernuftige kwaliteiten. Doe onderaan mee aan de enquête over technieken en maak kans op deze slimme deurbel.