De belg is niet blij met de betonstop

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

De conclusies van het jaarlijkse trendrapport van Woningen Blavier zijn gekend.  Een belangrijk punt uit de enquete is zeker de betonstop, waarvan het principe bij iedereen ondertussen wel bekend is. De mensen van het platte land moeten meer in de stad gaan wonen, en dat vind natuurlijk niet iedereen even fijn. Iedereen beseft natuurlijk wel dat het dat is waar we naartoe moeten gaan, maar langs de andere kant ligt de grote meerderheid er wel van wakker van wat de impact eigenlijk gaat zijn van die betonstop...

Bekijk in deze video van blix.tv een samenvatting van het trendrapport 2017!
 

Meer nieuws over Algemeen

Waar moet je op letten bij het aankopen van vastgoed? Ontdek onze tips

Plan je om op huizenjacht te gaan, dan ga je niet over een nacht ijs. Als je eindelijk die afspraak voor een bezichtiging te pakken hebt dan begint het pas. Want er is zoveel waar je op moet letten. Wat is belangrijk? Ontdek onze tips.

Wat zijn de belangrijke stappen in een zelfbouwproject elektriciteit?

Als je zelf je elektriciteit wil leggen in je woning kan je dat best opdelen in een aantal concrete stappen en beslissingen. Wij sommen ze voor je op in 10 duidelijke stappen. 

Doe-het-zelf technieken: welke plaats jij?

Als je (ver)bouwt slinkt je budget snel. Zeker als je voor alles een professional inschakelt. Daarom doen steeds meer mensen aan zelfbouw en besparen ze een mooie som. Voor de installatie van hun technieken bijvoorbeeld. Ontdek hoeveel je kunt besparen en neem deel aan onze poll.

Doe-het-zelf trend vergroot succes YTONG opleidingen Xella

De gratis YTONG opleidingen van Xella kennen een groeiend succes dankzij het toenemend aantal doe-het-zelvers. Een nieuwe woning bouwen of een bestaande woning energiezuinig renoveren wordt immers steeds duurder. Daarom verkiezen steeds meer bouwers en verbouwers om de werken geheel of gedeeltelijk zelf te doen. YTONG cellenbeton leent zich uitstekend voor doe-het-zelvers. Sinds 25 jaar organiseert Xella de YTONG opleidingen in de hoofdzetel in Burcht en ook in Lummen.

Hoe egaliseer je een oneffen vloer? Bekom een vlak resultaat in enkele stappen!

Wil je een nieuwe vloer aanleggen, dan start je best met een egale ondergrond. Soms zijn er oneffenheden, zodat je niet meteen kunt starten. Ontdek via het stappenplan hoe je eenvoudig en snel je vloer egaliseert.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE