Zelf kelder dichten?

djiemmie

Nieuw Lid
Lid geworden
8 sep 2008
Berichten
38
Waarderingsscore
0
Punten
6
Hallo,Ik had graag geweten of het moeilijk is om zelf een kelder te dichten.De kelder in kwestie is constant vochtig, dus gebruiken als opslagruimte kan ik niet. Ik moet wel maar ongeveer een keer in de maand water pompen.Is dit iets dat je beter overlaat aan de vakman of is deze klus goed zelf te klaren?Als ik dit eerst zelf probeer te bezetten met mortel met veel compactuna in en dit mislukt, kost het me waarschijnlijk des te meer om dit te laten repareren door een vakman :? dus is het niet de bedoeling om eerst zelf wat te klooien, dit is denk ik iets dat in een keer goed moet zijn.Iemand die hier ervaring mee heeft?

Merci!
 
Lid geworden
21 mei 2008
Berichten
287
Waarderingsscore
0
Punten
0
Probeer met war kris-kras folie (twee lagen dus afdichten met tape)...wat een dunne laag harde tempex (polyestereen) erop en dan chappen...voila... :)
 
Lid geworden
3 nov 2008
Berichten
1
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ja is echt mogelijk helaas is dit wel een dure geschiedenis ligt voor een groot gedeelte aan de producent van het materiaal. :)

Wij hebben hier ervaring mee en kunnen zorgen voor een gratis advies op basis van dit advies wordt een prijs geoffreerd en daarna bij accoord worden de wekzaamheden uitgevoerd.
 

Tho

Lid geworden
24 okt 2007
Berichten
107
Waarderingsscore
0
Punten
0
Volgens Test-Aankoop is het beste product hiervoor Idrosilex Pronto van Mapei. Dit product kan met de borstel aangebracht worden (dus geen vakmannen nodig), hecht perfect en is zeer mooi waterdichtend. Moest het toch nog niet waterdicht zijn kan een cementering ook op dit materiaal hechten.Daarenboven kan je het ook nog eens in het wit krijgen, dus is uw kelder nog "mooi" ook.Baat het niet dan schaadt het nietBij u in de buurt verkrijgbaar: Gedimat De Groote in Wondelgemgroeten
 
Bovenaan