• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Winkel gezocht: WEO F profielen zonder krassen

kdn

Joined
14 Aug 2021
Messages
12
Reaction score
7
Points
3
Ik ben op zoek naar WEO F profielen. Hier een productlink van een willekeurige webshop: https://www.tuinhoutcentrale.nl/weo...el-65-x-85-x-3000-mm-type-aluminium-5080.html.
Ik heb reeds 3 pogingen ondernomen, 1 maal webwinkel tuinhout, 2 maal fysieke houthandel. De profielen waren telkens beschadigd: opengesneden folie met het messnede zichtbaar op het profiel, krassen, deuken tot zelfs een dunner uitgevoerde versie.
Momenteel heb ik nog een 3de poging lopen bij de houthandel. Indien deze weer van hetzelfde laken een pak is, ben ik op zoek naar een andere leverancier. Een leverancier die een aluminium profiel niet op dezelfde manier behandeld als een houten ruwbouw balk.
Heeft iemand hiervoor een goede tip?
Regio Antwerpen, Mechelen of online
Alvast bedankt!
Afbeeldingen ter illustratie van wat ik niet verwacht :)
IMG20230809190610.jpgIMG20230809190822.jpgIMG20230809190814.jpg
 
Koop dan je profielen bruut en steek ze binnen bij een carrosserie (bij een poederlakbedrijf kan ook maar denk dat je daar weinig kans maakt zij werken in hoofdzaak BTB.
Voor de verwerking van alu profielen houden de verwerkers altijd rekening met een verlies van 10 cm = 5 cm aan elk uiteinde
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Top