werkblad composiet opnieuw polijsten

Lid geworden
9 nov 2009
Berichten
380
Waarderingsscore
0
Punten
0
Op ons keukeneiland ligt een wit composiet blad (silestone). Dat werd door de schrijnwerker slecht geplaats. De 2 stukken die tegen elkaar komen, komen niet mooi vlak uit en er zit enkele mm verschil op. Ook zijn er op een stuk enkele 2 doffe vlekken.Zelf wil hij er niets aan doen. Is volgens hem volledig gelijm en kan niet meer herplaatst worden. Hij liet me ook weten dat hij "een vakman" is en dat "we er mee moeten leren leven"!?Nu vroeg ik me dus af of het mogelijk is om dit ter plaatse nog te polieren zodat die matte vlekken weg zijn en de 2 stukken mooi aan elkaar sluiten?Iemand een idee?
 

m0117627

Lid
Lid geworden
25 apr 2012
Berichten
731
Waarderingsscore
2
Punten
18
Er zal dan altijd een golf in uw werkblad zitten vrees ik als je enkel lokaal dat verschil gaat bewerken.Ik zou het aan een steenkapper in de buurt vragen. Mogelijks kunnen ze er een paar mm van af frezen?Allicht is dit wel op te lossen, maar zal het je wel enkele €€ kosten...
 

Enk

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
23 mrt 2011
Berichten
9.427
Waarderingsscore
390
Punten
83
Of dat ter plaatse kan weet ik niet zenne...Dat polieren gebeurt ook met water, wat dan misschien ook niet bevorderend is voor de rest van uw keuken?
 
Bovenaan