• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

wanneer architect zoeken

Lid geworden
24 mrt 2006
Berichten
610
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wanneer begint men best een architect te zoeken.Ik krijg allerhande info van eerst bouwgrond hebben of bouwgrond in gedachte hebben of alvorens iets over een grond te weten.

heeft iemand daar een concreet antwoord op of een voorbeeld van
 

c00kie

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
22 mrt 2006
Berichten
11.949
Waarderingsscore
2.165
Punten
113
Wij zijn eerst op zoek gegaan naar een grond. Vanaf het moment dat we zeker waren dat we het stuk konden krijgen, zijn we naar een architect op zoek gegaan. Eens we zeker waren dat het stuk van ons was (lees compromis getekend) dan pas hebben we de architect groen licht gegeven om te beginnen aan een voorontwerp...Vroeger kun je eigenlijk niet, want je moet wel de bouwvoorschriften enzo weten, alvorens een architect kan beginnen hé. De klik moet er wel al zijn natuurlijk met je architect, en die klik is bouwgrond onafhankelijk in mijn ogen.
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan