• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Vloeropbouw met een oude vloerplaat die hoger ligt dan nieuw gegoten vloerplaat

Jannickc90

Nieuw Lid
Joined
20 Jul 2022
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Hallo,

Met een totaalrenovatie heb ik de vloer volledig uitgegraven en een nieuwe vloerplaat gegoten. Probleem is dat er reeds een vloerplaat ligt van 12cm boven de kelder waardoor deze vloer 12 cm hoger ligt (zie foto). We zouden graag overal vloerverwarming willen leggen maar verder weet ik niet hoe ik dit kan doen zodat de vloer uiteindelijk even hoog eindigt, zonder dat ik de lagere vloer extra moet opvullen; en hoe ik technieken zoals bv sanitair kan leggen als die plaat zoveel hoger ligt?

Ik heb al ergens vernomen dat ik de vloerplaat langs beneden kan isoleren in de kelder, vermits er gespoten PUR komt van 12 cm wordt dat enigszins dan gelijk gemaakt, maar hoe zit het dan met andere technieken op de vloerplaat van de kelder? Eender wel suggestie/advies is daarom van harte welkom!

Groeten,

Jannick
 

Attachments

  • vloer.jpeg
    vloer.jpeg
    149,1 KB · Views: 26
Andere technieken. Ook langs plafond leggen....als er langs boven geen plaats is.
 
Hoeveel plaats heb je nog van bovenkant hoogste plaat tot nulpas?
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Top