Viessman gasketel valt elke nacht uit! Kunnen jullie helpen?

Lid geworden
1 apr 2008
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hallo,Wij hebben thuis een Viesmann ketel op gas staan voor onze centrale verwarming. Deze werkte perfect tot ongeveer 2 maanden geleden. Sinds dan valt de ketel elke nacht uit. Over dag werkt deze perfect.De ingestelde temperatuur voor 's nachts is wel een 3tal graden lager dan overdag. Dus volgens mij heeft het hiermee te maken. Als de ketel een tijdje niet moet branden (dus als huis s'avonds afkoelt) en dan 's nachts een beetje warmte moet bijgeven, valt deze uit.

Al 2 vakmannen zijn gekomen en ze weten niet wat het is...Kent iemand een antwoord, en ons zo kan redden uit onze koude nachten?Alvast bedankt!
 
Lid geworden
21 feb 2007
Berichten
72
Waarderingsscore
0
Punten
0
Viesmann heeft een eigen onderhoudsdienst, misschien die even laten langskomen?
 
Lid geworden
21 aug 2007
Berichten
69
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wij hadden hetzelfde voor ook een viesman ketel in huurwoning, in het begin viel hij maar heel af en toe uit maar een tweetal weken later was het constant (uitvallen, terug aanzetten en 2 minuten nadien terug uit...) uiteindelijk bleek de relais kapot te zijn (besturing) en sprong hij dus eigenlijk altijd in beveiliging. weet niet of dit hetzelfde is maar spring hij telkens in veiligheid?
 
Lid geworden
1 apr 2008
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Punten
0
Bedankt voor de antwoordjes. Ja, het zou eventueel dat probleem kunnen zijn. Elke ochtend moeten we de ketel 2 -3 keer herstarten voordat ze weer in werking treed...
 
Bovenaan