• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Tuinhuisje in steen

Joined
20 May 2006
Messages
9
Reaction score
0
Points
0
Ik ben van plan om in de tuin een tuinhuisje te maken met daarin een sauna en doucheruimte.Voor de basis van het huisje had ik gedacht om via het principe van een betonnen muur te werken, en deze dan langs binnen te isoleren en af te werken met panelen. Voorbeeld zoals op http://www.baj.be/Tuinhuisjes.htm. Heeft er iemand hier ervaring mee? Of raden jullie een ander idee aan?Verder moet er dus elektriciteit en vooral warm en koud water aanwezig zijn. Kan ik het water onder de grond leggen tot in het huisje? En hoe gebeurd dit praktisch? Alle tips en adviezen zijn welkom.Alvast bedankt,

Bart
 
Warm water van in huis naar het tuinhuis zou ik niet leggen. Ga je heel wat liters laten weglopen voor je warm water krijgt denk ik.

Oplossing kan zijn om een klein elektrisch boilertje te plaatsen.Geert
 
Langs binnen isoleren is zelden een goed idee...
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Top