She's mine !! All mine !!!

Lid geworden
9 sep 2014
Berichten
15
Waarderingsscore
0
Punten
1
MR;1969874 wrote:
Wat je allemaal niet tegenkomt al fietsend door Kortrijk: TEXAS SERVICEhttps://www.google.be/maps/@50.8199936,3.2741486,3a,75y,90h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sQBLVuw5z1QOjiFDskIw6tA!2e0?hl=enIn het echt is het precies terug in de tijd als je er voor staat. Wel een beetje jammer van de appartementen er boven.En foto is ook al van 2009, kan je ook zien aan de prijzen.Foto is van 2013 hoor, want de koffiequeen wat verder in de straat heeft al haar nieuwe poort.En staat waarschijnlijk ook niet meteen te koop, alhoewel meneer Kongolo toch al wat van leeftijd zou moeten zijn. Wel geen slechte buurt om te wonen* ;-)

* als je tegen wat studentenlawaai kunt
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Gegokt en verloren. Het huis in A staat als "verkocht" :(Info ingewonnen over het douanekantoor. Ligt in blauwe zone (dus alleen geschikt voor openbare diensten etc) en één of ander ministerie ging er eerstdaags een bod op doen en die mannen hebben voorrang op een particulier :(The search goes on...

Iets *verschrikkelijk* knap zien staan maar buiten budget, misschien later meer hierover :p
 
Lid geworden
22 okt 2012
Berichten
3.062
Waarderingsscore
0
Punten
0
tilt!;1972281 wrote:
Iets *verschrikkelijk* knap zien staan maar buiten budget, misschien later meer hierover :pVan m'n moeder blijft ge af, zulle!
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Daar kan nochtans één en ander aan verbouwd worden :eek::cool:
 
Lid geworden
8 feb 2009
Berichten
179
Waarderingsscore
0
Punten
0
http://www.immoweb.be/nl/Buy.Estate.cfm?IdBien=5249047&xgallery=gallery&xpage=1Is wellicht uit uw buurt?Met de mama ooit nog voor haar stempelkaart gaan aanschuiven als kleine snotter. Toen het van de politie was mijn papieren van mijne Dax gaan afhalen.

Jammer dat da bieden met gesloten envelop is. Zou wel iets zijn voor ons aan het startbod. Dan kunnen we de Kinepraktijk van de vrouw uitbreiden denk ik :)
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Uit de buurt ja, en ook niet echt mijn ding vrees ik. Lintbebouwing, de gevel is opgef*ckt door die poort, die poort is voor zover ik zie de enige toegang (met een wagen) tot die koer/garage dus die moet blijven, en tenslotte: 350K en dan moet je nog beginnen... 200K aan verbouwingen ben je snel kwijt vrees ik. 't Zou me sterk verwonderen dat er iemand meer zou bieden dan die 350K minimumprijs.Het verschrikkelijk knap spul waar ik van hoorde, heb ik verder niets meer van gehoord dus dat wordt ook geschrapt. We staan dus weer bij af.
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Shit gets real! *yahoo*

Het verschrikkelijk knap spul waar ik van hoorde blijkt ineens a turn for the better genomen te hebben, echter kan ik er nu nog niet meer over vertellen.

Een andere kanshebber was dit:

102.foto_zimmo_9bdcac511451f60c102763101fe0cdf9.jpg


Er zijn 2 dingen die ik meer haat dan fermettes en dat zijn:

1. Pyramidedaken

2. Spaanse daken

Dit was een combo van de twee *biggrin* maar... het gebouw had iets. Was een openbare verkoop en de eerste zitdag had het quasi niks opgebracht, dan toch maar eens gaan kijken binnenin en ja... daar was zeker iets van te maken. Strikt bekeken kon je er zo in trekken, maar om het naar mijn (onze) normen te krijgen moest er toch nog eea. aan gebeuren. Dan zat je daar nog altijd met dat dak natuurlijk. Hoe je zo'n strak gebouw kan zetten en daar dan een Spaans pyramidedak op pleuren zal ik nooit begrijpen.

Still... Een woonkamer met "room for a pool billiard", en met zicht op de "ex-bureau": een platform van een 60m²  waar ik dus eigenlijk de flipperkasten en Porschkes kon zetten. Vanop dat platform zag je de living en omgekeerd. Mja, zoiets maakt veel goed. Vriendin had dan al zitten photoshoppen aan een foto en ze had dat dak verwijderd en er een plat dak van gemaakt, daarbij de 1e verdieping in sandwichpanelen zetten en dat hele gebouw zag er op slag 10x beter uit.

Gisteren ging de 2e zitdag dan door maar door "in te tekenen" op dat verschrikkelijk knap spul zijn we dan maar niet geweest.

Ik hoop zo spoedig mogelijk iets te weten want dit is *echt* mijn gedacht *music2*  O boy, o boy, o boy....

Anyway, men kan geen omelet maken zonder eieren te breken. De loft is on the block. She can be yours, al yours!!! Hieronder een link waar ik geprobeerd heb alles te vatten in een kleine site. Gelieve deze site zoveel mogelijk te delen en/of mij op fouten en onvolmaaktheden te wijzen.

www.dogleg.be

Tilt! (die zijn signature niet kan aanpassen, net zo min als zijn avatar, omdat de forumsoftware (nog) niet overweg kan met het ! in mijn naam, maar die toch probeert om de boel hier wat aan te zwengelen op zijn manier)

 
 

Bijlagen

  • 102.foto_zimmo_9bdcac511451f60c102763101fe0cdf9.jpg
    102.foto_zimmo_9bdcac511451f60c102763101fe0cdf9.jpg
    23,9 KB · Weergaven: 0

Bouwinfo-Admin

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
14 jul 2014
Berichten
493
Waarderingsscore
0
Punten
16
voila, gedeeld :p omdat je opnieuw helpt aanzwengelen :) .  Is de reden waarom je niet kunt wijzigen dat '!'...

toch eens zien of dat kan toegelaten worden, want er zijn er nog die daar miserie mee hebben...
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Thx!

De reden is idd dat uitroepteken. Ook als ik inlog komt "hij" daarover zagen maar hij geeft me wel toegang *dirol*

Ik weet niet of er een "Tilt" zonder uitroepteken op 't forum zit? Anders mag dat uitroepteken verdwijnen hoor ;)

Ik kon (direct na het posten) ook geen edit meer doen van mijn bovenstaande post. De taalfouten, typo's  (en slechte zinsbouw) moeten jullie er dan maar bijnemen deze keer ;)
 

3ss

Lid geworden
8 mrt 2010
Berichten
2.723
Waarderingsscore
0
Punten
0
Tilt, ge maakt me nieuwsgierig :).
(en blij dat je terug bent :) )
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Thx, glad to be back, al heeft het wel een tijd geduurd eer ik doorhad dat de URL veranderd was en dat de eerste post telkens terugkeert op elke blz.

Het spul hierboven (met Spaans pyramidedak) is uiteindelijk 360K gegaan. Peanuts dus... Dit geeft aan dat 't in de (duurdere) huizen echt wel crisis is. Zoiets deed een paar jaar geleden makkelijk 800K. 't ligt op 2 bouwgronden!

Echter hebben we alles gezet op dat ander pand. 't zou te mooi zijn om waar te zijn maar kijk, niet geschoten is altijd mis.

Een garage van 80m², een hobbyruimte van 170m², een vierkante doos, een schacht voorzien om een lift te plaatsen, walk-in frigo...

't Is eigenlijk de kazerne, maar dan in 't nieuw en in 't groot. Ik twijfel eerlijk gezegd om er foto's van te plaatsen omdat ik eigenlijk liever in de toekomst een beetje anoniemer door het leven zou willen gaan. Moesten we erachter pakken dan post ik het wel hoor ;)
 
Lid geworden
22 okt 2012
Berichten
3.062
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wat'k al een tijdlang hoor, is dat mensen geen grote huizen met grote gronden meer willen. Het onderhoud is te duur of ze hebben er de tijd niet voor. Kleinere huizen zijn dus eerder in trek (maar nog groot genoeg natuurlijk)

Dat geval met die Spaanse pyramidedaken... Ik zie 100% wat ge bedoelt. Gewoon die daken er af en't is al direct volledig wat ge zoekt, van zicht.
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Och Raf, de mensen... Ik hoor dat allemaal graag zeggen.

Als je gepensioneerd bent, al wat je wil, maar anders... Mijn eerste huis was ook een GB met een gevelbreedte van 4.5m, maar ik kon wel uit mijn mond krijgen dat ik dat kocht omdat ik niets anders kon betalen, en daar wringt bij velen het schoentje.

Ik kan ook verstaan dat er mensen zijn die tegen dat onderhoud op zien, net zoals er mensen zijn die effectief liever doodvallen dan met een P te rijden. Ik zie ook op tegen dat onderhoud, daarom was de kazerne zo de max, onderhoud = noppes, maar ik ben ook zot van een brede grond met een kloef van een huis op, vooral als dat huis precies gezet geweest is met de intentie om daar een grote hoop coole shit in uit te stallen, en laat ik daarvoor nu net geen plaats meer hebben in de kazerne.

Zal es aan de vriendin vragen of ze die aangepaste foto van het pyramidehuis nog ergens liggen heeft. Buitenkant was direct de max, maar ja, begin maar eens met een perfect waterdicht dak eraf te knallen omdat 't je niet aan staat. Zonde van 't geld en de  resources. Op de foto kan je ook zien dat de indeling eigenlijk compleet van de pot gerukt was (alleen daarvoor al wou ik het ;)), je hebt niet één dak, maar 4 verschillende daken. Begin maar hé... Nu ja, voor dat geld zou ik het direct gewild hebben, we hebben nu weer gegokt op een ander (dat we allebei knapper vonden) en hopelijk lukt onze gok deze keer wel.
 
Lid geworden
14 mrt 2013
Berichten
527
Waarderingsscore
1
Punten
0
Is dat in Opwijk, dichtbij  okay op een hoek?

 

stond dat 2j gelede al niet te koop?

360k voor zoveel ruimte? Amai!
 

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Nope, is in Zelzate.

'k Denk dat dat ondertussen al een jaar of 2 te koop stond. Iirc zijn ze begonnen op rond de 900K, dan is't gezakt en de laatste maanden stond 't aan 725K.

360K voor zoveel ruimte idd. Erg hé? Nog eens een bewijs dat geld geld maakt. Had ik ze liggen gehad... Binnen 10 jaar is't met een beetje sjans weer goeien tijd en is dat ineens weer 800K waard. Dat brengt meer op dan een spaarboekje. Maar spijtig genoeg denken veel mensen zover niet en puilen hun portefeuilles uit van de klantenkaarten waar ze een habbekrats krijgen nadat ze om een klein fortuin gekocht hebben, of knippen ze bonnetjes uit van 10 cent op een pak waspoeder, of vervangen ze al hun lampen door spaarlampen, zichzelf wijsmakend dat ze toch o zo slim bezig zijn.

Maar hey, that's just me :)

Hier het huisje zoals het had moeten zijn:

hkoch-doorlopend.jpg


Het zadeldak links zouden we gelaten hebben omdat je het gebinte ziet in de woonkamer wat redelijk cool is. We zouden er dan wel iets zwart opgelegd hebben.

In 't rechtse stuk zouden we een poort gestoken hebben (was voorheen een toonzaal voor ramen & deuren). Echter in heel het pand is geen 2x dezelfde deur te vinden :) Die gast gebruikte zijn hele huis als showroom blijkbaar :) De slaapkamer had een gepantserde deur zelfs, een 15-tal cylinders vergrendelden die, mooi om zien, maar veel werk.
 

Bijlagen

  • HKoch-doorlopend.jpg
    HKoch-doorlopend.jpg
    185,9 KB · Weergaven: 3

tilt!

Zeer Actief lid
Lid geworden
2 jun 2006
Berichten
5.534
Waarderingsscore
8
Punten
38
Het andere wordt niks.

Nu wel spijt dat we bovenstaand laten gaan hebben natuurlijk maar ooit gaat het prijs zijn! :)
 
Bovenaan