• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
  Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!
Status
Niet open voor verdere reacties.

Ronselen voor TV-Programma’s, een enquête, schoolopdrachtje, … Wil je dit eerst ff lezen?

c00kie

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
22 mrt 2006
Berichten
12.135
Waarderingsscore
2.370
Punten
113
Regelmatig komen er vragen in verband met onderzoeken, schoolopdrachten, enquêtes, vragen om deel te nemen aan televisieprogramma’s, en nog wel zo van die zaken. Omdat dit dikwijls mensen zijn die 1 keer langskomen, nooit reageren, en eigenlijk maar 1 keer langskomen, hebben we hier een beleid rond opgesteld.

Om het even duidelijk te zeggen: Bouwinfo.be is geen gratis marketinginstrument, geen gratis bijlestooltje. Wil je toch een vraag stellen die onder bovenstaande categorieën valt, heb dan het fatsoen om even de forumleiding te contacteren met de vraag of dit wel toegestaan is. (bij gebruiker @c00kie ga je het meeste succes hebben, hij is beheerder)

Let op: Het is slechts in uitzonderlijke gevallen dat zo een vraag zal worden toegestaan. Ook al is je vraag goedgekeurd, je topic zal nog altijd nagekeken worden door een moderator en kan nog altijd gesloten worden.

 • Voor ieder type: Dit is tot op vandaag nog altijd een discussieforum. Dat wil zeggen dat we leven van reacties en antwoorden. Dus als je iets vraagt, blijf je topic dan ook volgen en als er vragen of opmerkingen komen, reageer dan.
 • Voor schoolopdrachten bijvoorbeeld zal het een toegevoegde waarde moeten hebben voor onze bezoekers EN zal er al een duidelijk pad naar de oplossing beschikbaar moeten zijn. Met andere woorden, je moet vast zitten in je redenering, wij gaan jouw huiswerk niet maken.
 • Als je de uiteindelijke uitkomst hebt, graag delen in het topic zodat de leden hier ook zien wat de denkwijze was, en hier misschien zelf nog iets uit kunnen leren.
 • Voor enquêtes…
  • Zorg dat je link werkt
  • Zorg dat alles in je enquete werkt
  • Zorg aub dat je enquête duidelijk is opgesteld en dat er altijd een antwoord mogelijk is
  • Geef duidelijk aan waarom je deze enquête uitvoert.
  • Achteraf zou het maar zo netjes zijn om de resultaten van de enquête te delen op bouwinfo.be. Dit zal anderen stimuleren om je enquête in te vullen
 • Voor TV-Programma’s : Er zijn waarschijnlijk betere manieren om mensen te ronselen, maar gratis is het woord natuurlijk dus waarom niet. Laat ons hier héél duidelijk over zijn: Bouwinfo.be is ook een organisatie, die inkomsten nodig heeft om te blijven bestaan. Een vraag om mensen te ronselen zonder duidelijk “ruil” zal dan ook ALTIJD geweigerd worden. Of er wordt betaald, of we maken een ruildeal, maar gewoon dumpen en vertrekken, zo werkt het hier niet.
Registreer je jezelf, enkel en alleen om 1 van bovenstaande types te plaatsen, vergeet het dan maar dat dit goedgekeurd worden. Uitzonderingen zijn zeer interessante, goed onderbouwde vragen waardoor de beheerder & moderatoren vinden dat je een kans moet krijgen. Jammer maar helaas leert het verleden ons dat dit zelden (allée eigenlijk nooit) het geval is en dat de topicstarter na het plaatsen vertrekt naar betere oorden om dan toch te hopen dat er mensen reageren…

Wil je toch een enquête, onderzoek of schoolopdracht plaatsen zonder echt een nieuwe topic te starten, doe dat dan hier: Het grote ik wil reactie op mijn onderzoek, enquête of schoolopdrachtje topic. Ook hier gelden regels, lees die dan maar even in mijn topicstart.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan