• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
  Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

profiel aan tegel van laagdrempelige (inloop)douche

Joined
22 Oct 2020
Messages
17
Reaction score
0
Points
1
Beste, Wij hebben de afgelopen maanden een nog niet opgeleverde doucherenovatie laten uitvoeren. Er werd een gedeelte van de betonnen dekvloer weggenomen voor een aflopende douchevloer die dan betegeld werd. Onze douche werd zo laagdrempelig mogelijk gehouden, maar heeft een opstapje (2 tal cm). De aannemer heeft voor de aansluiting van de nieuwe tegel van de douche op de bestaande tegels Jolly-tsg 110 profielen gebruikt. Wij stellen nu vast dat die profielen niet mooi aansluiten op de vloer maar zo een cm hoger staan, waaronder ze een +/- 1 cm hoge siliconenvoeg hebben aangebracht. Dit is niet gebruiksvriendelijk en oogt niet erg mooi. Kunnen de tegels van de douche op de grond niet op een andere manier afgewerkt worden zodat er onder het grondprofiel zo geen hoge siliconenvoeg dient aangebracht te worden? Alvast dank voor alle suggesties.
 

Attachments

 • foto4 (002).jpg
  foto4 (002).jpg
  126,8 KB · Views: 50
 • foto5 (002).jpg
  foto5 (002).jpg
  86,3 KB · Views: 50
 • foto6 (002).jpg
  foto6 (002).jpg
  101,3 KB · Views: 50
 • foto10 (002).jpg
  foto10 (002).jpg
  83,4 KB · Views: 49
Beste Mario, nog niet aangetekend officieel, wel onderstaand bericht vandaag doorgestuurd :
'Hierbij willen wij er u nogmaals op wijzen dat de uitgevoerde werken vanaf 16/08/2022 tot heden volgens het artikel 9 van uw algemene voorwaarden punt d) NIET zijn uitgevoerd volgens de regels van goed vakmanschap. Wij hebben ook nog steeds geen correcte plaatsing van het douchepaneel gekregen en bovendien ook nog niet het correcte douchepaneel. De douchedeur is zelfs nooit geplaatst.
Wij verwijzen in deze mail eveneens naar de talloze Whatsapp berichten en email berichten naar u reeds doorgestuurd. Graag spoedige bevestiging van deze mail". Wacht hun reactie nu af.
 
braaf
heel braaf
Je wordt dus met zo'n bericht onderaan de stapel to do gelegd.
Toch eens rekening houden dat om een klacht ontvankelijk te beschouwen je dit best doet middels een aangetekend schrijven ingebrekestelling waar je enerzijds duidelijk omschrijft wat er mis is of dat je denkt dat er mis is en tegen welke datum je een bevredigende oplossing krijgt en uitgevoerd.
 
Dank u wel beste Lukanar. Inderdaad wij hebben al heel wat goodwill vertoond in dit dossier. Indien wij begin volgend week geen passend antwoord hebben, wordt het inderdaad een duidelijke aangetekende ingebrekestelling met een opsomming van alle klachten .......Welke datum zou ik mogen vooropstellen voor de oplossing en uitvoering? Start van de aannemingswerken was op 16/08/2022.
 
Update : na mijn boze mail gaat de hoofdaannemer langskomen om de "issues" te bespreken. Bijkomende opmerking : de vloerder heeft van de 4 grote tegels die hij maar op de douchevloer diende te plaatsen, één ervan met de gekartelde/afgesneden zijde naar binnen geplaatst in plaats van de gekartelde zijde in de hoek te plaatsen. (scherpe rand is voelbaar).foto rechtertegel vooraan vloer.jpg
 

Geen antwoord op je vraag? Misschien vind je iets in onderstaande topics.

Onderwerp
Aangemaakt door
Laatste reactie
Reacties
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Top