prijs celulose isolatie in zadeldak

Lid geworden
2 nov 2009
Berichten
51
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hoi allen,Heb een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van cellulose isolatie in ons zadeldak. Is een relatief recent huis waar de isolatie niet van voldoet, we verwijderen deze zelf en daarna zou het onderdak afgeplakt moeten worden, de spanten breder gemaakt worden (nu 18cm) en het geheel afgekast waarna 30cm cellulose isolatie wordt ingeblazen.Het gaat over een zadeldak van Circa 75-80m². Kostprijs is 5700€ ex BTW. Is dit een competitieve prijs?
 

jvanhambelgium

Zeer Actief lid
Lid geworden
10 mrt 2006
Berichten
1.910
Waarderingsscore
34
Punten
48
beester wrote:
Hoi allen,Heb een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van cellulose isolatie in ons zadeldak. Is een relatief recent huis waar de isolatie niet van voldoet, we verwijderen deze zelf en daarna zou het onderdak afgeplakt moeten worden, de spanten breder gemaakt worden (nu 18cm) en het geheel afgekast waarna 30cm cellulose isolatie wordt ingeblazen.Het gaat over een zadeldak van Circa 75-80m². Kostprijs is 5700€ ex BTW. Is dit een competitieve prijs?5700 ? Voor watte, enkel de vlokken erin blazen ? Dan is dat héél veel geld. Bij ons was het iets van 1500 ex btw dacht ik (+- 90m² dakje) en de dikte was een dikke 20cm - 21cm. (voor het inblazen alleen met 1 persoon. Wij vulden de blazer met zakken isolatie)

Als al de rest er bij zit tja ... er kan véél tijd kruipen in het aanbrengen dampscherm, aftapen etc. en dan gaan de uurtjes beginnen tikken.Als ze moeten beginnen met spanten te verbreden om grotere compartimentn te hebben etc..tja,moeilijken in te schatten.
 
Lid geworden
3 jan 2009
Berichten
235
Waarderingsscore
0
Punten
0
Bij ons was het rond de €70 /m³, enkel voor het inblazen.

Damprem hebben we zelf gedaan, was wel een gigantisch werk!!! Als je dit moet laten doen, dan kost het volgens mij wel heel wat!
 
Bovenaan