• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Parket olie aanbrengen met Woodboy

VsRex

Lid
Lid geworden
6 dec 2007
Berichten
326
Waarderingsscore
3
Punten
18
Kan er me hier iemand melden wat voor soort pad je voor een Woodboy nodig hebt om olie aan te brengen op een (nieuwe) parketvloer. Ik heb namelijk vorig jaar eens een Woodboy gehuurd en daar was een wollen pad bij en dat ging heel slecht, zelf in die mate dat ik het grootste deel met de hand heb moeten doen. En zou nu voor een andere klus liefst het juiste type pad kunnen gebruiken.

Mvg, Vic
 

Regis07

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
3 feb 2011
Berichten
3.624
Waarderingsscore
954
Punten
113
Geef aan de leden mee met welke producten u gaat werken.

Bv: Ciranova hardwaxoil wordt verdeeld met de beige pad en de rand (± 40cm) doe je met de hand en een blanke (witte katoenen vod) en dat is boenen geblazen maar zo slaat dat de Woodboy niet tegen de plinten.
 

VsRex

Lid
Lid geworden
6 dec 2007
Berichten
326
Waarderingsscore
3
Punten
18
Dank voor de reactie. Het gaat idd om Ciranova olie die ik ga gebruiken. Misschien een domme vraag ik zag idd dat ze bij Boels verschillende kleuren van pads hebben, namelijk wit, beige, rood en zwart. Echter kunnen ze bij Boels me niet vertellen waarom de verschillende kleuren bedoeld zijn, weet u dat soms? En de wollen pad, die ik vorige keer gebruikte, zal zeker voor het boenen of waxen zijn?
 

Geen antwoord op je vraag? Misschien vind je iets in onderstaande topics.

Onderwerp
Aangemaakt door
Laatste reactie
Reacties
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan