Multiroom audiosysteem

G

Guest

Guest
Ehmmm

Sonos heeft ingebouwde versterker ;)

De zoneplayer 100 heeft ingebouwde versterker, zoneplayer 80 niet.



Logitech heeft geen toestellen met ingebouwde versterker ;)
 

dragonfly

Zeer Actief lid
Lid geworden
5 jul 2007
Berichten
2.387
Waarderingsscore
1
Punten
38
falcon10 wrote:
Ehmmm

Sonos heeft ingebouwde versterker ;)

De zoneplayer 100 heeft ingebouwde versterker, zoneplayer 80 niet.



Logitech heeft geen toestellen met ingebouwde versterker ;)



Jakke spreekt over Tuner als in radio denk ik? 8)
 
Lid geworden
4 nov 2006
Berichten
25
Waarderingsscore
0
Punten
0
Yep, ik heb het over een tuner, niet over een versterker.

Ik zou het heel handig vinden moest ik op sommige plaatsen een radio aan de line-in kunnen hangen. Alleen kan je moeilijk een losse, compacte tuner vinden die bij de Sonos past. Iets met hetzelfde design als de Sonos moet toch relatief eenvoudig te bouwen zijn. Nog beter zou zijn moest Sonos een player bouwen met ingebouwde tuner, kan ook niet zo geweldig moeilijk en/of duur zijn.
 
G

Guest

Guest
koop een kapotte Sonos op ebay ofzo en ram er een goedkoop tunertje in ?
 

dragonfly

Zeer Actief lid
Lid geworden
5 jul 2007
Berichten
2.387
Waarderingsscore
1
Punten
38
falcon10 wrote:
koop een kapotte Sonos op ebay ofzo en ram er een goedkoop tunertje in ?



Staan nu een paar nieuwe op maar ze leveren alleen in USA en niet naar Europa. :cry:
 
Lid geworden
26 sep 2006
Berichten
70
Waarderingsscore
0
Punten
0
1) Waarom heb je een tuner nodig, je hebt toch internet radio op Sonos? Daarmee kan je perfect luisteren naar vlaamse radiozenders, Stubru, qmusic, 4fm, radio1...



2) leveringen beperkt tot USA: kan je makkelijk oplossen via myusa.com.

(heb ik in elk geval gedaan)
 
Lid geworden
21 aug 2006
Berichten
2.399
Waarderingsscore
0
Punten
0
daviddd wrote:
1) Waarom heb je een tuner nodig, je hebt toch internet radio op Sonos? Daarmee kan je perfect luisteren naar vlaamse radiozenders, Stubru, qmusic, 4fm, radio1...



2) leveringen beperkt tot USA: kan je makkelijk oplossen via myusa.com.

(heb ik in elk geval gedaan)



MyUSA.com is for sale. If interested in the website or name, please contact eval(unescape('%64%6f%63%75%6d%65%6e%74%2e%77%72%69%74%65%28%27%3c%61%20%68%72%65%66%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%3a%22%6a%61%6d%6b%61%7a%6f%75%6e%40%41%4f%4c%2e%63%6f%6d%22%22%20%63%6c%61%73%73%3d%22%62%62%2d%65%6d%61%69%6c%22%3e%6a%61%6d%6b%61%7a%6f%75%6e%40%41%4f%4c%2e%63%6f%6d%3c%2f%61%3e%27%29%3b'))



Dat zal dus niet meer lukken :)



Bovendien gaat radio via sonos voor een constante download zorgen. 't Is te zien hoeveel radio je luistert maar bij ons staat die constant aan, wat wel enige invloed zal hebben op de download-limiet.
 
Lid geworden
9 okt 2007
Berichten
439
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wij zijn aan het kijken voor een FM/internetradio en komen uit bij de REVO BLIK.



Het zou bij ons wel zijn om aan te sluiten op de Nuvo Simplese.



J.
 

dragonfly

Zeer Actief lid
Lid geworden
5 jul 2007
Berichten
2.387
Waarderingsscore
1
Punten
38
Wat die limieten betreft, t'is daarmee dak overweeg om Dommel te nemen als ik verhuis. Daar krijg je vanaf Juli 200GB per maand dus meer dan voldoende voor internet radio. Bij Telenet stijgen ze naar 20GB. maar wist niet dat Sonos standaard Belgische zenders kon ontvangen.
 
Lid geworden
21 aug 2006
Berichten
2.399
Waarderingsscore
0
Punten
0
Gaat er niemand toevallig naar ginder met een containerke? Voor mij mag je alvast een bestelling noteren :)



Nu met die dollar-euro verhouding en alles.
 
Lid geworden
21 feb 2007
Berichten
72
Waarderingsscore
0
Punten
0
dragonfly wrote:
Daar krijg je vanaf Juli 200GB per maand dus meer dan voldoende voor internet radio. Bij Telenet stijgen ze naar 20GB. maar wist niet dat Sonos standaard Belgische zenders kon ontvangen.



Ik heb Adsl genomen bij dxadsl.be, 40 GB voor 24,95 EUR per maand. Tot nu toe heel tevreden van.



Er zitten reeds veel Belgische webradio's standaard in Sonos (Stubru, 4FM, Klara, Radio 2,....) en wat er niet inzit, maar wel via het internet uitzendt, kun je makkelijk toevoegen (heb da zelf gedaan voor wat webradio's uit Zuidoost-Azië)!
 
Lid geworden
26 sep 2006
Berichten
70
Waarderingsscore
0
Punten
0
G

Guest

Guest
Nick wrote:
Gaat er niemand toevallig naar ginder met een containerke? Voor mij mag je alvast een bestelling noteren :)



Nu met die dollar-euro verhouding en alles.



Rottig wel weer dat ge bij de zoneplayer 80 met de 110 volt ingang zit :(

Bij de zoneplayer 100 is de voeding dmv een PC kabel en zit een schakelaar achterop voor 110/220 volt bij.

Dus eigelijk beetje verplichting om overal zoneplayer 100's te zetten als je in de VS besteld.

zoneplayer 100 is 500 dollar, ofte momenteel 322 euro

De 80 kost 349 dollar, ofte 225 euro.

Lullig genoeg, als je bij Sonos zelf besteld, rekenen ze nog wel 1 dollar = 1 euro :roll:
 

dragonfly

Zeer Actief lid
Lid geworden
5 jul 2007
Berichten
2.387
Waarderingsscore
1
Punten
38
daviddd wrote:
sorry, bedoelde myus.com.

valt heel goed mee van prijs, beetje administratie om het op te starten maar als je daarmee van 1100 euro naar 1100 dollar kan gaan, neem ik dat er graag bij



20kg versturen naar Belgie kost je 150$ dus een goeie 75euro. Zou inderdaad al veel schelen. Heb je al met hun gewerkt??



Quote:
*** Commercial Invoice is required for all Merchandise Shipments sent outside the U.S.



Dus zeker nog eens invoerrechten betalen op het bedrag.
 
Lid geworden
26 sep 2006
Berichten
70
Waarderingsscore
0
Punten
0
dragonfly wrote:
20kg versturen naar Belgie kost je 150$ dus een goeie 75euro. Zou inderdaad al veel schelen. Heb je al met hun gewerkt??



ja heb mijn sonos besteld via hen, was trouwens maar 10kg (zp100, zp80, zonebridge en controller)

kost was ongeveer iets als dit:

membership 20

one month fee 7

verzendingskost 100

factuur 8

verzekering 20

dus idd rond de 150$



adapters is niet echt een probleem, enige wat ik nodig had was een stekkeromvormertje van 1 euro
 

dragonfly

Zeer Actief lid
Lid geworden
5 jul 2007
Berichten
2.387
Waarderingsscore
1
Punten
38
G

Guest

Guest
daviddd wrote:
adapters is niet echt een probleem, enige wat ik nodig had was een stekkeromvormertje van 1 euro



Hoe hebt gij uwen ZP80 dan aangesloten ?

Daar moet ge toch nen 110 naar 220 volt adapter tussen steken ?

Want die heeft zo'n plat power ingangetje, zonder switchke zoals op de ZP100 om om te schakelen van 110 naar 220 ?



Wa heeft dien set u dan in totaal gekost ?
 
Bovenaan