• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!
  • Wil je gratis batibouw bezoeken? Lees dan hier hoe je aan tickets geraakt!

Kortsluitstroom

lening

Actief Lid
Lid geworden
17 jul 2018
Berichten
217
Waarderingsscore
67
Punten
28
Beste,

Mss iemand die mij hier kan helpen. Wij zitten op een kmo site en ons bureau maakt deel uit van verschillende bureau's samen. Nu hebben wij in ons technisch lokaal 4 elektrische borden waar op elk bord een SMA tripower 10.0 op hangt. Normaal als je achter een teller hangt is de maximale kortsluitstroom die je van de maatschappij krijgt lager dan 3 kA maar wij meten nu meer dan 6 kA kan de oorzaak liggen aan de omvormers die daar op 4 verschillende tellers zitten in het teller lokaal of ligt dit aan de maatschappij.

Als dit zou kloppen dat door een omvormer de kortsluitstroom kan verhogen zijn er heel veel installaties die niet aan de voorschriften ivm kortsluitstroom voldoen en moet iedereen dan industriele automaten gaan plaatsen van 6 kA of 10 kA als er veel zonnepaneel installaties in de buurt hangen.
 

roosen00

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
20 nov 2016
Berichten
1.552
Waarderingsscore
1.044
Punten
113
Minimale kortsluitstroom van netbeheerder is 6kA
In praktijk meestal 10 kA
 

Geen antwoord op je vraag? Misschien vind je iets in onderstaande topics.

Onderwerp
Aangemaakt door
Laatste reactie
Reacties
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan