Kleine insecten in badkamer

Lid geworden
5 nov 2009
Berichten
14
Waarderingsscore
0
Punten
0
Sinds enkele weken zitten we geplaagd met kleine bruine insecten in badkamer , vooral in badkuip , maar ook op de vloer en wastafel.

Naar het schijnt zijn het stofluizen. We hebben al verschillende maatregelen getroffen: spuiten , afvoer behandelen met ontstopper enz. Maar ze blijven komen , met tientallen op één nacht!

We weten echt niet vanwaar ze komen, ze zijn er plotseling , op de muren, op de badrand , op de vloer...

Kan iemand ons helpen? Het is een echte nachtmerrie!
 
Lid geworden
6 mei 2011
Berichten
390
Waarderingsscore
1
Punten
0
Als het effectief stofluizen zijn, dan moet je beter ventileren, controleer of ze ook niet in uw plafond kunnen kruipen, bijvoorbeeld bij oudere huizen waar nog plastieke planchetten zijn gemonteerd op het plafond, bekijk elk gaatje waar ze kunnen inkruipen en stop dat af. Kuis dan heel uw badkamer met verdund bleekwater en ventileer uw badkamer. Daarmee stop je zeker je plaag, ze zullen allemaal sterven omdat de leefomstandigheden voor hun niet meer gunstig zijn. Nogmaals, ventileren!
 
Lid geworden
5 nov 2009
Berichten
14
Waarderingsscore
0
Punten
0
Het zijn welke degelijk stofluizen , ze kruipen alleen maar, en er is inderdaad een verlaagd plafond met mdf planchetten. Die heb ik al rondom afgekit aan de mouluren, en de inbouwspotjes voorzien van dichting, nadat ik in de gaten eerst gespoten heb met insectiside voor kruipende insecten. Ook de vloer is rondom afgekit, maar ze blijven komen!De afvoeren dicht geplakt uit voorzorg.
 
Bovenaan