• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!
  • Vraag hier je gratis tickets voor bis beurs 2023 in gent aan! Niet geldig op zondag

Keukens - West-Vlaanderen - Brugge

Lid geworden
9 nov 2006
Berichten
28
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hallo,Wij beginnen aan onze zoektocht voor onze keuken, daarom zou het welk leuk en handig zijn als julie adressen van keukenleveranciers, klein zelfstandige keukenmakers,... en jullie ervaringen (positieve als negatieve) zouden kunnen doorspelen of hier posten?Kunnen jullie ook enkele ervaringen meegeven bij de keuze van de keukentoestellen (merken) en welke toestellen jullie allemaal in jullie keuken hebben genomen?Regio: Brugge - Torhout - Beernem - Knokke (West-Vlaanderen en beperkt Oost-Vlaanderen).Alvast van harte bedankt!
 

jansenius

Zeer Actief lid
Lid geworden
21 mrt 2006
Berichten
5.230
Waarderingsscore
2
Punten
38
CvdBinterieurontwerp wrote:
gregg wrote:
Vele keukenfirma's zeggen ook dat ze alles perfect op maat maken, maar werken steeds met standaardkasten (vb 60cm) en vullen de rest dan op met een houten plankje.

Verco daarentegen benot de volledige ruimte optimaal.

Echt heel tevreden over !!!De reden daartoe is om de kostprijs te drukken. Een kast op maat kost minimum 24% meer dan een "standaard" formaat, en met standaard bedoelen ze dan de afmetingen waarop CNC machines enzo afgesteld zijn.Men mag ook niet vergeten dat de meeste gangbare kastinrichtingen voorzien zijn voor kasten van 40-50-60cm (denk aan orgalux)Het plankje waar jij van spreekt zijn passtukken, en die heb je meestal nodig om ruimte te geven aan de trekkers op de kasten, of om lades niet tegen de trekker van de naastliggende hoekkast te laten schuiven.

Een hele rij kasten tussen twee muren kan je ook moeilijk ertussen murwen...als links en rechts geen passtuk voorzien is heb je ofwel een zichtbare naad tussen muur en kast, ofwel je deur met trekker die tegen de muur slaat...niet alleen omwille van de kost of omwille van kastinrichtingen, maar ook omwille van alle inbouwtoestellen... die volgen altijd standaarden, zijn nooit op maat !
 

Bungoo

Zeer Actief lid
Lid geworden
14 mrt 2006
Berichten
1.018
Waarderingsscore
0
Punten
36
jansenius

toch kan je ook voor de inbouw van toestellen maatkasten maken. Bij ons zitten de ovens in een maatwerk nis (welliswaar volgens de hoogte van het apparaat)

je kan ook de koelkast en vaatwas en zo ook in een buiten formaat kast steken.maar zoals altijd...alles wat niet op maat en standaard is kost meer centen...spijtig, maar zo is het
 
Lid geworden
9 nov 2006
Berichten
28
Waarderingsscore
0
Punten
0
Bungoo,Van harte proficiat met de realisatie van jullie prachtige én stijlvolle keuken! Een pareltje...Is dit een keuken in structuurlak of in laminaat?Groetjes
 

Bungoo

Zeer Actief lid
Lid geworden
14 mrt 2006
Berichten
1.018
Waarderingsscore
0
Punten
36
bedankt blue,

de keuken is volledig in volkern vervaardigd

de deuren hebben wel een PVC strook langs de randen om de "zwarte boordjes" te verbergen

ook het tablet is in volkern en dit hadden we mss beter niet gedaanvolkern is superhard, maar de tablet is gekleur en het laagje kleur die erop zit is niet echt krasbestendig te noemen...oppassen geblazen dus

dit is het enige nadeel die we tot nu toe ontdekten
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan