Indeling badkamer: welke vinden jullie het beste?

Lid geworden
21 feb 2007
Berichten
72
Waarderingsscore
0
Punten
0
Nu de ruwbouw voor de verbouwing van mijn toekomstig huis voltooid is en er sinds 1 september opnieuw mag gewerkt worden (kustgemeente), ben ik enkele dagen geleden beginnen kijken naar de indeling van mijn badkamer. Alhoewel ik van de architect op mijn plan alles kreeg wat ik vroeg (afzonderlijk toilet, inloopdouche, ligbad, etc.), begon ik de laatste tijd in te zien dat de indeling zoals voorzien op het plan, wellicht niet zo optimaal was!

(“lange gang”- effect, bijna onmogelijk om een douchedeur achterwege te laten)eerste0001.jpg
Na wat brainstormen met de persoon die ook mijn keuken ontworpen heeft, kwam ik tot de volgende indeling:grondplanbadkamer.jpg
En wat eerste 3-d schetsen:3dbadkamer.jpg
3dbadkamer0001.jpg
Vinden jullie dit ook zo veel beter? :p
 
G

Guest

Guest
Het tweede plan geeft een ruimer gevoel in de badkamer, maar je kan wel amper aan de raam aan om deze open te zetten (80, bad + 20,tablet).
 

Tiele

Zeer Actief lid
Lid geworden
13 mrt 2006
Berichten
2.260
Waarderingsscore
1
Punten
36
Het ziet er inderdaad een pak beter uit.. maar met zo een opstelling kan ik er niet aan doen dat ik precies het gevoel heb van in de wastafel een bad te nemen.En dat van aan niet aan het raam te kunnen is eigenlijk ook niet al te best. Er staat hier ergens een topic over een raam aan het bad.
 
Bovenaan