• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Hoe zwaar is mijn elektrische installatie ?

Lid geworden
31 mrt 2024
Berichten
4
Waarderingsscore
3
Punten
3
Ik kan er niet aan uit hoeveel ampère mijn installatie nu aankan. Is dit 25 of toch 40A ?
20240331_172656.jpg
20240331_172807.jpg
 

Tommie1

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
15 apr 2011
Berichten
5.203
Waarderingsscore
1.047
Punten
113
Maak eens een foto van de zekering die in je tellerkast zit.
 

Eendraadsschema

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
20 jul 2017
Berichten
2.593
Waarderingsscore
1.555
Punten
113
Je hebt een hoofdautomaat die kan ingesteld worden van 15A tot 40A maar om dit te zien moet je een foto nemen van de hoofdautomaat maar van iets verder zodat deze er helemaal op staat.
 

stefan

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
10 mrt 2006
Berichten
29.940
Waarderingsscore
2.492
Punten
113
Je hebt een hoofdautomaat die kan ingesteld worden van 15A tot 40A maar om dit te zien moet je een foto nemen van de hoofdautomaat maar van iets verder zodat deze er helemaal op staat.
Volgens mij een oude teller zonder automaat maar met een koopelplaatje om A in te stellen
foto van de volledige teller nodig
 
Lid geworden
31 mrt 2024
Berichten
4
Waarderingsscore
3
Punten
3
Helaas zie je daar verder niet veel op.
 

Bijlagen

  • 20240331_175605.jpg
    20240331_175605.jpg
    143,4 KB · Weergaven: 31

Eendraadsschema

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
20 jul 2017
Berichten
2.593
Waarderingsscore
1.555
Punten
113
Helaas zie je daar verder niet veel op.
Vanonder op de hoofdautomaat zie je een metalen plaatje met schroeven en als je op de rondjes kijk zie je een waarde staan. Bij u zit de schroeven op 15 dus 15A.

Je hebt een hoofdautomaat die kan ingesteld worden van 15A tot 40A maar om dit te zien moet je een foto nemen van de hoofdautomaat maar van iets verder zodat deze er helemaal op staat.
Volgens mij een oude teller zonder automaat maar met een koopelplaatje om A in te stellen
foto van de volledige teller nodig
Is altijd een hoofdautomaat een teller zonder automaat kom je nog zelden tegen.
 
Lid geworden
31 mrt 2024
Berichten
4
Waarderingsscore
3
Punten
3
dit is t beste dat ik het kan krijgen. Is dit het plaatje waarnaar verwezen?
 

Bijlagen

  • 20240331_180125.jpg
    20240331_180125.jpg
    101,9 KB · Weergaven: 31

stefan

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
10 mrt 2006
Berichten
29.940
Waarderingsscore
2.492
Punten
113
dit is t beste dat ik het kan krijgen. Is dit het plaatje waarnaar verwezen?
Dat is het
als ik goed zie zit plaatje op de 15 A
maar jij moet dit toch duidelijk zien
 
Lid geworden
31 mrt 2024
Berichten
4
Waarderingsscore
3
Punten
3
ja ik denk het ook 15A in het midden. Dat is wat ik wou weten. Bedankt allemaal voor de super snelle reacties!!
 

roosen00

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
20 nov 2016
Berichten
1.588
Waarderingsscore
1.082
Punten
113
instelbare teco blokautomaat
deze kunnen wel veel hebben

staat nu op 15A ingesteld
dus je hebt 10.4 kva vermogen

wel zien dat je verdeling over de fase goed zit
 

disco stu

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
13 dec 2012
Berichten
3.370
Waarderingsscore
2.315
Punten
113
Hoe lezen jullie dat exact af?
Ik herken de synoptische indicaties met 5 mogelijke waarden maar zie niet in hoe jullie die potmeter (links er van?) kunnen aflezen...
 

roosen00

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
20 nov 2016
Berichten
1.588
Waarderingsscore
1.082
Punten
113
Hoe lezen jullie dat exact af?
Ik herken de synoptische indicaties met 5 mogelijke waarden maar zie niet in hoe jullie die potmeter (links er van?) kunnen aflezen...
heeft niets met een potmeter te maken

even naar bus gewandeld voor duidelijke foto i

1000023554.jpg


is wel een nieuw model



op die dat ts heeft staan staat de indicatie voor ingesteld amperage op het afdekkapje boven de schroefjes
 

disco stu

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
13 dec 2012
Berichten
3.370
Waarderingsscore
2.315
Punten
113
Ok de vermeende potmeter is gewoon een schroefje...

En moeten dan op die 3 posities telkens dezelfde punten doorverbonden worden?
Maw, heb je voor sommige instelwaarde 2 van die strips nodig?
 

roosen00

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
20 nov 2016
Berichten
1.588
Waarderingsscore
1.082
Punten
113
Ok de vermeende potmeter is gewoon een schroefje...

En moeten dan op die 3 posities telkens dezelfde punten doorverbonden worden?
Maw, heb je voor sommige instelwaarde 2 van die strips nodig?
ja

die zit onder t onderste afdekkapje
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan