• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

hoe vastmaken?

Lid geworden
14 mrt 2006
Berichten
121
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik heb een glasplaat gekocht. Is mat aan de ene kant en schijnt dus een beetje door.Ik heb de raad gekregen om silicone (cristal clear) te gebruiken en van een ander (in dezelfde winkel trouwens) om TEC 7 te gebruiken.

Als ik het met TEC 7 doe en het moet er ooit af dan trek ik mijn bezetsel mee. Ik weet niet of het silicone voldoende vast zit.Wat gebruik ik nu best?

thnx
 
Lid geworden
30 aug 2008
Berichten
27
Waarderingsscore
0
Punten
0
Als je er een beetje kan doorkijken zou ik dit al niet tegen een muur kleven, je zal de vorm van de siliconen/tec7 er altijd doorzien. Dit glas dient eigenlijk om in een binnendeur te plaatsen.Als je het glas ooit wil verwijderen zal je het moeten breken anders krijg je het nooit meer los. (heb hierin enige ervaring als keukenplaatser)
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan