• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!
  • Wil je gratis batibouw bezoeken? Lees dan hier hoe je aan tickets geraakt!

Hoe EPB herindienen na x tijd

Lid geworden
4 nov 2006
Berichten
13
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hoi,



Weet iemand hoe je uw EPB moet herindienen na bevestiging door VEA ?

Heb iemand proberen vandaag hiermee te helpen , maar niet gevonden. Vraag me af of je dan een nieuwe startverklaring eerst moet indienen of niet ?

Lijkt niet logisch?

Ik dacht net als hij EPB >> versturen , zoeken naar bouwevergunningen (gevonden) en dan opsturen. Maar dat ging niet.

Nou, heeft iemand dit al ooit gedaan , en zoja hoe ?



Bedankt,

Doei,
 
Lid geworden
11 mrt 2006
Berichten
16.537
Waarderingsscore
2
Punten
0
Is al meermaals aan bod gekomen... EPB aangifte is éénmalig en definitief.
 
Lid geworden
4 nov 2006
Berichten
13
Waarderingsscore
0
Punten
0
Beste Sven,



Toch niet. Ik heb de bevestiging dat ik moet herindienen vanuit de VEA. De vraag is hoe dat nu moet gebeuren ?





Doei,
 
Lid geworden
30 jul 2011
Berichten
80
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik vrees dat je de vraag dan best eens stelt aan het VEA hoe je dit best oplost. Op de energieprestatiedatabank staat inderdaad nergens aangegeven hoe je dit moet doen.
 
Lid geworden
4 nov 2006
Berichten
13
Waarderingsscore
0
Punten
0
Beste Sven,



Dacht ik ook. Alleen krijg ik een fout : Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw bestand,....



Nochthans is deze epba file correct. Is altijd op dezelfde manier gemaakt geweest.





Doei,
 
Lid geworden
11 mrt 2006
Berichten
16.537
Waarderingsscore
2
Punten
0
Heb je de laatste versie van de software gebruikt?
 
Lid geworden
13 mrt 2006
Berichten
1.586
Waarderingsscore
0
Punten
0
ik heb dat ook ooit eens ondervonden. Dit is een bug, en ik meen mij te herinneren dat de oorzaak lag bij de notatie van het kadasternummer. Hoe het juist in elkaar zat, weet ik niet meer. Ergens een koppelteken in plaats van een spatie of zoiets, in het EPB bestand. Het was in elk geval een naald n en hooiberg die je zelf nooit vindt. Tijdens het uploaden kwam dan steeds een foutmelding.



Best telefonisch contact opnemen met iemand bij het VEA. Veel geluk :lol:
 
Lid geworden
4 nov 2006
Berichten
13
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hoi Steven,



Ik gebruik versie 1.3.



Groetjes,
 
Lid geworden
11 mrt 2006
Berichten
16.537
Waarderingsscore
2
Punten
0
Laatste versie installeren, dat lost uw probleem op.
 
Lid geworden
11 mrt 2006
Berichten
16.537
Waarderingsscore
2
Punten
0
En alle tussenlliggende versies ook installeren, *.epb openen in v1.3.2 en opslaan, dan openen in v1.4 en opslaan en zo verder tot laatste versie...
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan