• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

Grondwerker gezocht (Regio Oudsbergen - Opglabbeek)

Lid geworden
12 okt 2023
Berichten
1
Waarderingsscore
0
Punten
1
Beste forumleden!

Wij zijn momenteel opzoek naar een betrouwbare grondwerker in de regio Oudsbergen (Opglabbeek), die ons kan helpen bij het uitgraven van een kelder.
wij zijn opzoek naar kwaliteit zonder de 'Hollywoodprijzen. Heeft iemand hier ervaring met lokale grondwerkers of aanbevelingen voor een professional die goed werk levert tegen een redelijke prijs?

Een kleine update: onze architect heeft ons geadviseerd om contact op te nemen met 'Exterieur' en 'Drejaco' voor deze klus. Echter, laat onze architect ook weten dat 'Drejaco' nogal kostelijk kan zijn. Alsook liever geen samenwerking met 'Cuub'.
Heeft iemand ervaring met 'Exterieur' en 'Drejaco', met betrekking tot de kosten en kwaliteit van hun werk? Of misschien hebben jullie andere grondwerkers in gedachten die goede service bieden tegen een redelijke prijs?

We zouden graag wat feedback horen over jullie ervaringen of suggesties voor grondwerkers in de omgeving. Of het nu gaat om een zelfstandige aannemer, een lokaal bedrijf, of een een klein team van professionals, alle informatie is welkom! Prijsindicaties en kwaliteit van het geleverde werk zijn uiteraard belangrijk.

Alvast bedankt voor jullie hulp! We kijken ernaar uit om jullie inzichten te lezen en hoop dat dit forum ons kan helpen bij het vinden van een betrouwbare grondwerker voor ons project!

Met vriendelijke groet​
 

DNV

Lid
Lid geworden
14 jan 2018
Berichten
140
Waarderingsscore
9
Punten
18
Hier met Boutsen uit Dilsen en Marc Houbrechts (van Opglabbeek zelf) gewerkt. Die laatste werkt alleen. Boutsen is groter maar doet het werk ook prima.


Voor de kelder kan je eens horen bij Clauwers
 

Geen antwoord op je vraag? Misschien vind je iets in onderstaande topics.

Onderwerp
Aangemaakt door
Laatste reactie
Reacties
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan