glazen achterwand keuken

Lid geworden
11 mrt 2006
Berichten
947
Waarderingsscore
0
Punten
0
Hallo,ik ben op zoek naar een glazen achterwand voor in mijn keuken;

het gaat om een redelijk groot oppervlak;de keuken,

in een L vorm van 2 meter op 4 meter

wit hoogglans met Jasberg graniet, op het granieten tablet staat nog een granieten plint van 7 cm hoog.het glas komt op deze plint te staan, hoogte +/- 70-80 cm.

ook komt er in deze gewenste glasstrook een raam voor,

het glas dient bij het venster hoek om te gaan.verder bevinden zich nog een aantal stopcontacten en lichtknoppen in de glasstrook.Ik heb al gezocht maar ik vind nergens leveranciers voor zulke dingen;

bij Brico bv konden ze dit wel snijden, maar niet leveren en ook niet plaatsen.

Daar ben ik dus niets mee,het glas dient ook geleverd en geplaatst te worden, zodoende dat ik geen enkel risico loop, want voor je het weet is het glas gebroken!

Kan iemand mij een goede leverancier bezorgen omgeving Hasselt,

en een eventuele richtprijs?

thanks!
 
Lid geworden
13 mrt 2006
Berichten
898
Waarderingsscore
0
Punten
0
Is bij ons een soortgelijke situatie. Tegen alle wanden van de keuken staat hier glas. Achter het fornuis tot tegen de dampkap; op andere plaatsen een 30-tal cm hoog. In 1 van de muren is ook een raam/doorgeefluik waar het glas op maat werd gemaakt. De nodige uitsnijdingen voor stopcontacten werden voorzien. Onze keuken is 2 meter op 4 meter ongeveer, het glas bedekt drie wanden van de keuken (dus 1 stuk van 3m op 30 cm, 1 stukken van 2 m op 30 cm, en 1 stuk van 60 cm op 1m achter het fornuis).Dit alles kwam geleverd met de nodige uitsparingen en geplaatst op 800 Euro. Het is een speciaal soort gehard glas met een witte lak op de achterkant (je kan dat ook in andere kleure of in het transparant krijgen).

Besteld bij Danny Lauryssens (www.lauryssens.be)Je kan dat normaal gezien bij elke serieuze glashandelaar bestellen en laten plaatsen hoor.
 

BLuBB

Lid
Lid geworden
2 feb 2011
Berichten
264
Waarderingsscore
2
Punten
18
@Kowaja: ik ben benieuwd :) heb je ook foto's?
 
Lid geworden
13 mrt 2006
Berichten
898
Waarderingsscore
0
Punten
0
Moest mijn keuken momenteel geen slagveld zijn, ik zou er direct een paar nemen en ze hier tonen. Maar jammer genoeg geeft slecht weer in combinatie met drie kleine kinderen in huis een keukenbeeld dat niet om aan te zien is :lol:Ik zal eens kijken of ik er van vlak na de plaatsing geen meer heb ...
 

bgcw

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
22 mei 2011
Berichten
2.924
Waarderingsscore
615
Punten
113
interdesign in Bocholt doet dit ook.
 

BLuBB

Lid
Lid geworden
2 feb 2011
Berichten
264
Waarderingsscore
2
Punten
18
kowaja wrote:
Maar jammer genoeg geeft slecht weer in combinatie met drie kleine kinderen in huis een keukenbeeld dat niet om aan te zien is :lol:Daar hebben we hier ook ervaring mee :lol:kowaja wrote:
Ik zal eens kijken of ik er van vlak na de plaatsing geen meer heb ...Super :!:
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan