• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
    Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!

gewicht chape

Lid geworden
11 dec 2007
Berichten
66
Waarderingsscore
0
Punten
0
Ik ben bezig met de verbouwing van een zolder tot slaapkamer. De oude chape (4cm) was niet meer bruikbaar en heb ik weggehaald. Over 2 weken wordt er opnieuw gechapt over de net gelegde leidingen (6 cm met vezelwapening).

Vanochtend kwam er iemand van de chape-firma langs om alles op te meten en te controleren. Het eerste dat die vroeg toen hij boven kwam was, "kan de constructie de chape dragen?". Ik zei dat er tot voor enkele weken nog chape had gelegen maar dat er nu een 2-tal cm zou bijkomen.

Dat antwoord leek voor die persoon voldoende te zijn, maar ik blijf nu toch wel met een ambetant gevoel zitten... Het extra gewicht van die 2cm is 30-35 kg/m² op een totaal van 44 m². Is dat iets om mij zorgen over te maken?
 

Azaron

Lid
Lid geworden
12 nov 2008
Berichten
307
Waarderingsscore
3
Punten
18
en je wil zekerheid krijgen van een forumgebruiker die je huidige situatie nog nooit gezien heeft, zonder ook maar enige informatie te geven over de dragende constructie?
 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan