Badkamer online kopen

Lid geworden
19 sep 2010
Berichten
134
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wij zitten momenteel bij onze verbouwing in de fase dat we het sanitair gaan bestellen. Uiteraard zoals bij zoveel jonge koppels die verbouwen beginnen we naar het einde toe vooral te  letten op het budget.

We hebben al in enkele boeken gekeken van fabrikanten van badkamers maar die prijzen voor iets dat iet of wat kwaliteit is zijn toch om van omver te vallen. Mijn vraag is nu waar we het beste en het zekerste zijn voor het kopen van badkamermeubels online? Prijzen kan je overal wel vergelijken, maar de kwaliteit van zo een meubel kan je toch enkel inschatten als het effectief gezien hebt of als je kan voortgaan op de ervaring van iemand anders.

Enkele websites die we snel via google gevonden hadden:
https://www.badkamerxxl.be/
http://www.otto.nl/badkamer/
http://www.sanitairwinkel.be/

We vinden daar wel altijd iets dat ons aanstaat, maar over de kwaliteit heb je zoals reeds vernoemd geen zekerheid.
Een andere website die we gevonden hebben:
http://www.badkamerdeals.be/

We hadden er al aan gedacht om eerst eens enkele bezoekjes te brengen aan showrooms en dan nadien te kijken of we dit niet online konden kopen. Van deze website weten we wel niet wat ze allemaal aanbieden, we overwegen wel komende weekends enkele bezoekjes te brengen aan showrooms en de prijzen die we daar verkregen hebben vrijblijvend eens door te mailen, we weten wel niet goed of we effectief de kortingen gaan verkrijgen die men daar belooft ...

In ieder geval, wat raden jullie aan om via internet een betaalbare maar toch degelijke badkamer te kopen?
 

Mario_

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
19 dec 2014
Berichten
15.374
Waarderingsscore
2.786
Punten
113
kraanwerk en porcelein kan je gemakkelijk prijzen vergelijken en bestellen. Megabad.com is een voorbeeld.

Voor de kastjes is het idd moeilijker, maar ik raad je aan om eens regelmatig in X2O binnen te sprngen, ze hebben altijd een hoekje met toonzaalmodellen die uitgebroken zijn geweest. -80% Je kan het meubel daar direct zien en testen.  Aan de volle prijs zou ik ze niet kopen, maar een mooie hangkast van 140cm breed voor 120€ is niet mis
 
Lid geworden
19 sep 2010
Berichten
134
Waarderingsscore
0
Punten
0
X2O had ik inderdaad nog niet aan gedacht, ik zal het ook op ons lijstje zetten, bedankt!
 

Nu7s

Zeer gewaardeerd lid
Lid geworden
19 aug 2011
Berichten
8.318
Waarderingsscore
273
Punten
83
Sanitairwinkel.be heeft zelf een toonzaal in antwerpen, dus je kan daar gerust ook gaan kijken. 

Ons badkamermeubel komt van Ikea.
 
Lid geworden
9 nov 2009
Berichten
380
Waarderingsscore
0
Punten
0
Wij hadden oorspronkelijk bij Desco een offerte laten maken. We wouden alles eens in het echt zien ipv van te bestellen op foto.

Eens de offerte in handen, een op de website van Megabad gekeken. Uiteindelijk kwam een bestelling daar in totaal 40% goedkoper uit. De beslissing was dus snel gemaakt. Snelle levering en zonder problemen. Bij het plaatsen lekte een van de toiletten, een mailtje gestuurd en een week later hadden we een nieuwe pot. Het voordeel van de offerte is dat alle artikelnummers erop staan en zo is het gemakkelijk om de juiste artikelen terug te vinden. Wij hebben nu al ons kraanwerk van Dornbracht, wasbakken van Alape etc, dat hadden we ons bij een aankoop in Belgie niet kunnen permiteren.

De tegels hebben we trouwens in Nederland besteld, die waren daar 25% goedkoper.

 
 
Bovenaan