1. Mijn broer heeft een mat wit Corian keukenblad, heeft last van vlekken en ontevreden. Ikzelf heb een wit formica colorcore keukenblad: zachter, gebruiksvriendelijker en goedkoper en ziet er in mijn ogen bijna net zo goed uit.
 2. Foto's van keukens

  Inderdaad mooie keuken, heeft wel iets weg van mijn eerste ontwerpen. Ik zou er mij in ieder geval in kunnen thuisvoelen :-) Funky wrote:
 3. Foto's van keukens

  Justchill wrote: De woonruimte staat meer in het teken van gezelligheid met warme kleuren. De keuken vind ik nog altijd leuk :-). Ik kan achteraf nog altijd met kleuraccenten werken (moest ik er toch psychologisch onder gaan lijden), zijn dankbare kleuren hiervoor.
 4. Bij mij hebben ze al eieren tegen mijn niet beschermde pleisterwerk gegooid!!! :evil:
 5. beatbrother wrote: Bouw is klaar enkel buiten en bovenverdieping nog afwerken.
 6. beatbrother wrote: Inderdaad mooi ontwerp, heeft wel iets weg van mijn huis (wel iets groter en duurder qua uitvoering dan mijn huis (250 m2 inclusief garage)). Heb ook blokkendoos principe en combinatie baksteen en witte pleister.
 7. beatbrother wrote: Moeilijk om zo te zeggen. Ligt er ook aan welke materialen jullie gebruiken (isolatie, verlijmen, pleister, ...) , maar de prijzen zijn niet zo gek hoor. Ik kwam ook enkele jaren terug uit op 145000 € inclusief BTW, zonder gegoten kelder
 8. Foto's van keukens

  fonsy wrote: Vandaar dat ik krukjes heb gekozen met een fatsoenlijke rugleuning en die zitten geweldig goed, persoonlijk vind ik ze zelfs beter dan gewone stoelen. Uren aan de keukentafel zitten doe ik trouwens nooit, eten en wegwezen.
 9. dennisschmitz wrote: Verluchtingsventielen waren een noodzakelijk kwaad (balansventilatie, koelkast en dampkap met recirculatie), geen andere acceptabele oplossingen. De oven had ik achteraf gezien, zoals de microgolfoven, kunnen plaatsen in een kast. Ken mensen die werkbladen in wit corian...
 10. MotoFodel wrote: Eventueel later als het nodig blijkt te zijn, maar ook deze oplossing is een afbreuk aan het zicht.
 11. Foto's van keukens

  mvdveld1 wrote: Nog even nagemeten. De keuken is 4 X 4 (een alle terreinen keuken ;-))
 12. Foto's van keukens

  Eerst kijken hoe erg die spatten gaan zijn;-). Is nu gelakt en ik wil het graag zo houden. Alle eventuele oplossingen gaan een min zijn voor het uitzicht!
 13. Foto's van keukens

  Afmeting keuken is 3.90 breed op 4 meter diep. Kasten inderdaad 3.60. Werkbladen zijn van formica! Ben niet zo'n voorstander van het harde graniet en de andere harde alternatieven waren te gevoelig voor vlekken en dergelijke.
 14. Foto's van keukens

  http://gvanderlee1.magix.net/
 15. Te snel gereageerd. Had het over buitenmuren ;-)
Bovenaan