1. Ok, bedankt voor de altijd verhelderende inzichten.
  2. Duidelijk, afhankelijk van de automaat kies ik de juiste bekabeling voor aansluiting. Waarom zou dit dan niet achter de hoofdautomaat mogen (als ik 6mm² gebruik)?
  3. Ik wil een IoT geconnecteerde meter in mijn zekeringkast plaatsen deze meet de stroomsterkte m.b.v. CTs en de spanning door de verschillende fasen en neuter aan te sluiten op het apparaat. Het apparaat claimt afgezekerd te zijn met een interne zekeringsweerstand (zoals deze: 2710532.pdf...
  4. afzekeren

    Als de bekabeling maar afgestemd is op de zekering, i.e. voor 16A bekabeling 1,5mm². Indien de bekabeling al 2,5mm² mag je lager afzekeren, maar zeker niet hoger.
  5. Klopt, het valt wel mee, ik was voornamelijk verbaasd dat dit toch niet bestond verticaal. Maar zoals jullie zeggen, het gaat over een 30-tal stopcontacten dus ik zal het wel overleven :)
  6. Ik heb in een verbouwing een groot aantal stopcontacten te plaatsen, de meeste hiervan zijn verticaal en dubbel voorzien. Ik gebruik regelmatig de voorbedrade stopcontacten van Niko, zeer handig, nu was ik echter opzoek naar dezelfde, maar dan verticaal voorbedraad en kan deze niet vinden, enkel...
Bovenaan