1. https://www.loxone.com/nlnl/kb/online-vrijgave/ Je kan ook terecht bij een Loxone partner om je hierbij te helpen. Er is ook altijd Orange als alternatief voor Telenet maar port forwarding moet bij allen mogelijk zijn.
 2. Systeem c+

  Ik zie precies geen 2 badkamers? Ik zie een toilet beneden en een badkamer met toilet boven. Dat zijn 2 verschillende leidingen want 2 verschillende kleppen.
 3. Gewoon een geribde buis zoals die van c00kie nemen, een paar trekdraden in voorzien
 4. Op de baan richting Zeveneken (Hoekstraat?) zit aan de linkerkant ook ene, misschien is het diene met wie hij samenwerkt?
 5. Ah ne streekgenoot :D Probeer eens bij RV-Deco in Persijzer: https://www.rv-deco.be/ Heeft bij mij mijn trapleuning (mijn ontwerp) uitgevoerd en ben er wel tevreden van. Prijs zat ook goed.
 6. Dit lijkt mij iets dat je lokale metaalbewerker voor een fractie van de prijs kan maken, welke regio is het?
 7. Mag ik nu wel mijn zwembadje vullen met 4000l drinkwater of moet ik nog wachten?
 8. Ook voor deze reden wordt aangeraden om de deur naar buiten te laten openen. Is er iemand gevallen dan blokkeert die de deur niet
 9. Ik heb gewoon een ledje voorzien op de lichtschakelaar buiten, zo is het toch ook direct zichtbaar dat het toilet bezet is
 10. Neem een Stanley mes mee, kan je een stukje lossnijden. Maar ssssst, it's a secret *wink* *wink*
 11. En lag er nergens een rest op een pallet waar je het merk/dikte aan kon zien?
 12. Driehoekige sneden in de achterzijde en dan terug dichtplooien?
 13. Latjes tegen en afwerken met hetzelfde materiaal als uw achtergevel
 14. Vaak kan je de zaken rechtstreeks koppelen aan je Loxone maar het gemakkelijkste (vind ik) met een tussenstap te werken: Home Assistant. Zo koppel ik alles van externe smart toestanden aan Home Assistant die dan via UDP commando's (NodeRed) communiceert met de Loxone.
Bovenaan