1. Ik versta die douche beneden echt, echt niet... Dat past bij mij in hetzelfde nutteloze straatje als 'levenslang wonen'. Rijd je ook met een camionette met laadklep voor moest je een rolstoel nodig hebben? Ik heb al veel te veel gezien dat zo'n weggestoken douche op een onlogische plaats heel...
 2. Schaal. je ziet hetzelfde in kleine onderdelen. 1 houten stoel maken kost een paar €100. 1 kunststof stoel maken een paar €10.000. maak diezelfde stoel 1.000.000 keer en de prijs per stuk is voor hout een stuk lager en voor kunststof belachelijk laag.
 3. Efkes 1+1 doen... Als dat echt goedkoper zou zijn, denk je dan niet dat meer mensen dit zouden toepassen?? Of nog duidelijker. Als dat echt goedkoper zou zijn, denk je dan niet dat het merendeel van de nieuwe sociale woningen zo gebouwd zouden worden?
 4. Als ze netjes in een rechthoek liggen vind ik dat niet verkeerd. Hetgeen we hier zien is echt wel wat het is. Een blokwoning die enkel mocht als er een zadeldak op kwam. Dus smeten ze er een zadeldak op.
 5. Echt mooi kan je dat toch ook niet noemen...
 6. Enne.. Ben je eigenlijk verplicht om het plan volledig uit te werken tijdens den bouw? Als het geld nu net op is op 't moment dat je aan dat dak gaat beginnen.
 7. In Kortrijk is er zoiets te zien:
 8. Zit het vast en moet het los? WD40.
 9. Betonblokken

  Dit staat in de tekst: Het is gewoon een optisch spel. (waar je me verre van mee overtuigt, maar dat is een ander verhaal)
 10. 24cm is echt wel héél hoog voor trappen. Normaal gezien wordt er gewerkt rond de 18cm. Dit komt uit de bundel "Trappen" van "Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid".
 11. Tjonge toch... Lees eens heel de reactie voordat je zoiets onnozels antwoord.
 12. Beetje belachelijk om me net op dit ene stukje zin te gaan citeren... Dat is uiteraard niet exclusief ecopower's verdienste. Voor een stuk wel natuurlijk. Maar dat was overduidelijk ook niet mijn boodschap. Mijn boodschap was gewoon: Je betaalt er voor stroom en je krijgt stroom. Niet meer, niet...
 13. Normaal vertrek je van de trapformule: 2 optreden + 1 aantrede = 570 - 630 mm
 14. Sterker nog, ze vertegenwoordigen maar een deel van hun leden. Ik heb me er uit geschreven omdat ze elke keer zegden: we hebben x-aantal leden, dus wij vertegenwoordigen de mening van die x-aantal.
 15. Straf dat er hier zoveel met procenten gesmeten wordt. Daar loopt het al mis. Als je €1200 verdient is een indexering van 2%+ opslag 0,4% een dikke vette €28,80 extra op je rekening. Feest! (daar kan je ongeveer de helft van de meerprijs op je verwarmingskosten mee betalen) Als je €3000 verdient...
Bovenaan