1. Ik zou een radiator van 120 op 90 moeten plaatsen tegen mijn muur in de woonkamer. Nu lijkt dit me erg groot. Wat denken jullie? Ik vrees ook een beetje dat ik zo nooit een kast mooi ten opzichte van mijn tafel ga kunnen plaatsen, omdat mijn lichtpunt centraal staat. Vraagjes: 1. Wie kent...
 2. vloerder jp wrote: Bedoel je dat dit een aluminiumkleur is die donker grijs is? Waar kan ik hierover meer info vinden (in welke winkels bvb., liefst in de omgeving van Antwerpen). JP, heel erg bedankt!
 3. Huisje tuintje wrote: Niemand?
 4. Kan iemand mij a.u.b. vertellen of je meestal een verschil betaalt afhankelijk van de manier waarop je de stenen laat voegen? Ik las (zie link van site waarop ik dit las hieronder) dat je bijvoorbeeld kan kiezen tussen: -platvol gladde voeg -holle voeg -iets teruggehouden voeg -verdiepte...
 5. geert75 wrote: Ik denk niet dat het een volle spouw is. (denk ik toch, wanneer is het een volle spouw)? Optimaal is uiteraard dat isolatieplaten elkaar raken, maar hoeveel afstand mag ertussen zonder dat het veel kwaat kan (mm? cm? ... ?).
 6. stef & frie wrote: Hey, bedankt voor je antwoord! Over wat voor opmerkingen heb je het dan? Wat werd zoals opgelost, wat niet? Maar uiteindelijk zijn jullie dan toch tevreden met het resultaat, hoop ik.
 7. mezza wrote: Kan dat? Bij wie kan je hiervoor terecht? Alvast bedankt!
 8. Zijn er ook nog andere oplossingen? Iemand die geen aluminimum hoekprofiel heeft? Bijvoorbeeld donkergrijs of gewoon de zijkant van de stenen gekozen heeft?
 9. Hoe werkt dat juist? Ik heb een tegel van 9 mm. Moet er dan nog mee gerekend worden voor lijm? Welke dikte moet ik dan voor de chappe voorzien? BEdankt!
 10. Bestaan er afwerkingsprofielen voor een donkergrijze steen in de badkamer? Of wat gebruik je dan best? Kan je het ook doen zonder afwerkingsprofielen, of heeft dat nadelen (niet mooi, te scherp, ... ?).
 11. Verder niemand? Wat zouden jullie doen?
 12. geert75 wrote: Maar is nog niet zo hoor, is enkel gewoon voegsel, het 'mooiere' voegwerk moet er nog op komen. Maar dit is trouwens ook degevel aan de tuin van mijn buren, achter deze gevel zit mijn huis, maar deze gevel grenst aan zijn tuin en is van zijn stenen gemaakt. Maar iemand nog...
Bovenaan