1. Regen

  sinds Luk een topic over regen is gestart, is het niet meer gestopt.
 2. Ale, dat het zo moeilijk was voor zo een gemakkelijk antwoord. We hadden het moeten weten, de meeste steden en gemeenten (op enkele uitzonderingen na) blinken niet echt uit in originaliteit.
 3. Ook een origineel idee, maar dat zal niet gaan, hier is Sint-Maarten op 11/11 al geweest, Sinterklaas komt hier niet.
 4. :ROFLMAO: Ja, ik moest er mee lachen. Nog zo geen dom gedacht, want krijg ik dat ruitje proper? Volgend topic: hoe krijg ik het glas er in en sluit ik hem tegelijk opnieuw.
 5. I know, ik heb de types op de website bekeken, daar staat de kachel niet tussen. Als ik het rooster er af haal zie ik enkel dit. Dit zou gewoon willen zeggen dat het een niet condenserende kachel is. Dat weten we. De ontsteking werkt niet. Ik had een firma gebeld, die willen niemand sturen...
 6. Het model staat niet meer op de website.
 7. Dit is een gasvuur van Well Straler. Hoe kan ik dat openen om te reinigen?
 8. Open bebouwing

  Ale jong, nu zijn we er !!!!! LUK IS GEWOONWEG DE VADER VAN COOKIE !!!!!!!!!!!!!! 🙀🙀🙀🙀😳😳😳😳😳
 9. Ik had ook graag geweten wat de boom uit je oorspronkelijke post is. Hopelijk komen we dat nog te weten. Als je twijfelt aan Amelanchier owv te ijl zou ik toch voor de A. arborea 'Robin Hill' nemen, die Luc voorstelde of voor deze gaan: Amelanchier canandensis 'Glenn Form' ook onder de naam...
 10. Regen

  Ik heb daar ooit iets over gelezen en het antwoord was dat je je best zo snel mogelijk verplaatst door de regen om zo min mogelijk nat te worden.
 11. Studie: rij voor klimaat zo lang mogelijk met verbrandingsmotor | Auto55.be | Nieuws
 12. Regen

  deze zomer geleerd: de waterbom
 13. Ja, dat ken ik, dat noemen ze een claustra. Mooi is het toch niet op die manier, dus daar zit nog iets lelijkers achter zou ik denken ;-)
 14. Rare beplanking op die voorgevel. Wat zit daar achter?
Bovenaan