• Pesticiden kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de natuur. Beter is om preventief te werken door geen pesticiden te gebruiken om groen en verhardingen te onderhouden. Een tuin zonder pesticiden is perfect mogelijk. Op de website Mijn gifvrije tuin vindt u tips en ideeën voor een stadstuin, een grote tuin, een moestuin of een speeltuin.
  Hou er rekening mee de héél wat pesticiden enkel nog door professionelen met Fytolicentie mogen gebruikt worden!
 • Vraag hier je gratis tickets voor bis beurs 2023 in gent aan! Niet geldig op zondag
 1. Vooraleer er water blijft staan op chape van 200 of 250 kg, moet ge toch heel lang de kraan laten lopen mijn gedacht.
 2. hij heeft bij een klant van mij arduinen dorpels gaan zandstralen. Schitterend resultaat. Alles heel proper achtergelaten en klant supertevreden.
 3. Nen hele toffe mens: http://www.zasta.be/index.html
 4. Als je even wat rondkijkt vind je al goedkoop een intex-bad met redelijk wat inhoud. Pomp uw water hierin. Geen verspilling en nadien verkoop je het of houd je het bij om later eventueel nog eens te gebruiken als er weer een probleem is...
 5. Even zoeken naar Mega Poolflex. Of een pm sturen; kan altijd geleverd worden per meter met de nodige fittingen (bochten, moffen,...). Ook voor de al de rest dat je nodig hebt natuurlijk :-)
 6. Voor de leidingen tussen zwembad en filter dikwandige flexibel gebruiken. Dit is veel makkelijker te leggen en komt op rollen van 50m als je wil; dit wil zeggen dat je een volledige leiding kan leggen zonder onderbreking=minder kans op lekken. Om de filterinstallatie op te bouwen gebruik je...
 7. Terras

  Ipv van de voegen aan de goot dicht te voegen, zou ik uitdrukkelijk vragen om dit af te kitten (uiteraard met siliconen voor natuursteen). Geen voegsel meer in de goot.
 8. Ik zou toch nog eens nadenken over de liner als ik u was. Waarom zou je nu al rekening moeten houden met het feit dat je binnen tien jaar een nieuwe liner moet plaatsen, terwijl je nu kan laten plaatsen voor de volgende twintig jaar? De gewapende liner laten plaatsen is echt zijn geld wel waard.
 9. Toch wel opletten, want bij zo'n kit wordt niet gesproken over een trap of liner. bedenk ook dat je nog moet laten graven, betonplaat moet steken, de blokken vullen met beton en aanvullen. Bij die prijs komen dus al gauw enkele 1000-en euro's bij.
 10. Naar de info die jij geeft, zou ik toch nog offertes vragen. Ik denk dat het goedkoper kan (ben er zeker van eigenlijk)
 11. Of een soort plattegrond aan de ingang van de speeltuin, waar dan onderaan subtiel staat: "gerealiseerd door: Lukanar, Bouwinfo.be,..." Ineens een goed adres meegeven voor zo een bord te frezen eventueel; freescenter.be
 12. @Luk; als ik nog is passeer op mijne velo zal ik is stoppe voor een degustatie :wink: en een bats is een schup me nen hoek af...:p ne naam kiesde ni zelf hé
 13. Misschien da ik ook meer zal hebben aan de fleske Glenfiddich special reserve van 12 jaar (die ik al 15 jaar heb)... ook schol :D
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief
Bovenaan