Skip to main content

Nieuwste

Een nieuwe brievenbus plaatsen? Ontdek tips om de juiste te vinden.

Er worden misschien minder brieven en kranten verstuurd, maar de pakketpost neemt toe. Wil je je post thuis ontvangen, dan is een goede brievenbus onmisbaar. Die koop je niet iedere dag, dus denk eerst goed na over wat je nodig hebt. Waar moet je op letten? En waar koop je je brievenbus online aan een scherpe prijs? Ontdek het hier.  

Lees meer

Ramen en deuren die scoren over de hele lijn? Ine en Enrique zochten … en vonden!

In de zoektocht naar de ideale ramen en deuren voor hun huis, stonden Ine en Enrique voor een belangrijke beslissing. Ze wilden niet alleen hoogwaardige exemplaren die hun huis goed zouden isoleren en energiezuinig zouden maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam. Na lang wikken en wegen kozen ze voor pvc-ramen en -deuren van Deceuninck, met een zwarte aluminium look aan de buitenkant en een fris wit interieur. Ontdek hier waarom ze voor deze toppers kozen. 

Lees meer

Welke keukenstijl kiezen? Ontdek populaire kanshebbers en krijg advies op maat.

Je hebt vast al leuke ideeën voor je nieuwe keuken. Maar weet je ook al welke keukenstijl je wil? De juiste keukenstijl kiezen, is belangrijker dan je misschien zou denken. Hoe je keuken eruitziet, heeft een grote invloed op je interieur, maar ook op de sfeer in huis. Klopt, een keukenstijl kiezen kan een uitdaging zijn. De mogelijkheden zijn immens, bovendien hebben veel keukenstijlen overlappende kenmerken. Bouwinfo stoomt je klaar voor je keuze en tipt hoe je advies op maat krijgt. Ready, set, go!

Lees meer

Scoor je GRATIS kaarten voor Bis, bouw- en interieursalon 2024

 

Wil je graag naar Bis, bouw- & interieursalon? Vraag hier je GRATIS kaarten aan en kom langs van 5 oktober t.e.m. 13 oktober 2024 in Flanders Expo in Gent.

 

Lees meer

Nieuws

Realiseer je (ver)bouw- en interieurplannen, laat je inspireren op Bis, bouw- & interieursalon

Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen vindt ook dit jaar weer plaats. Van 5 tot en met 13 oktober 2024 kun je in Flanders Expo ideeën opdoen voor je woonproject. Krijg er gratis (ver)bouw-, vastgoed- en interieuradvies. Wat kun je er zoal ontdekken? We zetten alle praktische info voor je op een rij.

Lees meer

Je dak renoveren: onmisbare tips voor een geslaagde make-over

Indrukwekkend: in een woning zonder dakisolatie ontsnapt zo’n 26% van de warmte in huis via het dak. Een enorme verspilling van dure energie. Wil ook jij je dak renoveren om te profiteren van een sterk dak, een nieuwe look, meer wooncomfort en een lagere energiefactuur? Ontdek onze onmisbare tips en leer hoe je van je dakrenovatie een succes maakt. Pssst … Met deze visualisatietool van Wienerberger vergelijk je eenvoudig diverse looks voor je gerenoveerde dak, gewoon vanuit je zetel. Zo kom je snel je ideale dakpan op het spoor. Een handige keuzehulp!

Lees meer

Renoveer je dak met vezelcementleien en pak je renovatiepremie

Een dakrenovatie gepland? Vezelcementleien gaan jaren mee en geven je dak een moderne uitstraling. Het overwegen waard dus! Ontdek alle voordelen van vezelcementleien als dakbekleding en leer hoe je tot 400 euro bespaart op de kosten van jouw dakrenovatie. Vervolgens kan je jouw gratis offerte aanvragen bij een Cedral Select dakdekker. Vakkundige plaatsing gegarandeerd!  

Lees meer

Zelf chape maken: wat zijn de juiste verhoudingen?

Wil je een nieuwe vloer plaatsen, dan heb je eerst een stevige ondergrond nodig. Daarom komt er tussen de uitvullaag en de vloerafwerking een dekvloer of chape. Wil je zelf chape maken, dan moet je de juiste samenstelling van chape te weten komen én de precieze verhoudingen bij de hand hebben. Leer alles wat je moet weten om zelf chape te maken en ontdek een handig zelfbouwsysteem dat het leggen van chape supereenvoudig maakt.

Lees meer

Besparen met zonnepanelen: hoe maximaal profiteren van je opgewekte stroom?

Zonnepanelen zijn een van de meest rendabele energie-investeringen. Door je eigen energie op te wekken, haal je minder stroom van het net en bespaar je op je energiekosten. Hoe kan je maximaal besparen met je zonnepanelen? Het hoogste rendement behaal je door de energie uit je zonnepanelen meteen te verbruiken. Ontdek vijf praktische tips om je zelfconsumptie te verhogen en je netkosten te verlagen. 

Lees meer

Een warmtepomp om energiezuiniger te verwarmen? Ook jouw huis is er klaar voor.

Ga je je huis vernieuwen, dan overweeg je misschien een nieuwe badkamer, keuken, inrichting,… Maar heb je er ook al aan gedacht om je verwarmingsinstallatie te upgraden? Met een energie-efficiënte warmtepomp bijvoorbeeld. Wist je dat die niet alleen voor nieuwbouw geschikt is, maar ook voor een bestaande of te renoveren woning? Benieuwd of jouw huis er klaar voor is? Doe de test en ontdek er hier meer over. 

Lees meer

Zoek een vakman

Op zoek naar een vakman dicht bij huis? Vul snel je postcode in, selecteer je categorie en vind de geschikte vakman voor je klus.

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.