VELUX

VELUX dakvenster, het origineel!

VELUX produceert al meer dan 60 jaar dakvensters van topkwaliteit. De ongeëvenaarde kenmerken van deze dakramen staan borg voor de ideale combinatie van zeer veel daglicht en frisse lucht met een prachtig uitzicht - de perfecte omgeving voor uw woning.
VELUX is een compleet systeem dat één geheel vormt, van dakvensters tot bijpassend gordijntjes. Eerst kiezen we het dakvenster met zijn specifieke afmeting, beglazing, bediening en afwerking. Later komen dan de gootstukken, binnenafwerkingen en de toebehoren aan de beurt.
VELUX biedt een "à la carte" oplossing voor elke behoefte of woonsituatie en staat ook op de frontlijn van de geautomatiseerde oplossingen.
Bedien al uw dakvensters en toebehoren door gewoon op een knop te drukken. Door het intelligente ontwerp kunt u bovendien uw instellingen opslaan om te kunnen genieten van een maximaal comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Dakvensters

VELUX biedt een totaaloplossing voor hellende daken:

  • Manuele dakvensters (uitzetbaar of wentelend)
  • Afstandsbediende dakvensters (elektrisch of op zonnepanelen)
  • Rustieke of balkon dakvensters.

Leer de VELUX dakvensters kennen met alle facetten, de vele onderdelen en toebehoren.

Dakvensters voor platte daken

De VELUX oplossingen voor platte daken zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie, zowel op praktisch als esthetisch vlak. Het dakvenster of opstand zorgt ervoor dat natuurlijk licht en frisse lucht eindelijk kunnen binnendringen in de ruimtes en dit niet ten kosten van lucht–, waterdichtheid en isolatie van uw dak.

Gordijnen en rolluiken voor uw dakvensters

Toebehoren voor alle mogelijke toepassingen en optimaal comfort. Dankzij ons uniek Pick&Click!® systeem passen alle VELUX gordijnen perfect op de originele VELUX dakvensters. Onze gordijnen of rolluiken zijn manueel, elektrisch of op zonne-energie beschikbaar.

Lichttunnel

Natuurlijk licht brengen in donkere ruimten is nu mogelijk dankzij de VELUX lichttunnel. Van buiten gezien heeft de lichttunnel dezelfde duurzaamheid dan onze dakvensters, van binnen is hij mooi afgewerkt met een sierring tegen het plafond. Een licht kit om in de tunnel te plaatsen is nu ook beschikbaar.

Diensten: dakvenster | dakvensters | dakramen | dakraam

Gratis documentatie van VELUX

Meer nieuws van VELUX

De Belg renoveert. En u?

Zit u volop in de renovatie van uw woning of heeft u renovatieplannen? Dan behoort u tot de meerderheid van de Belgen die een renovatie boven nieuwbouw verkiest. Ongeveer 75% van de Belgen kiest er namelijk voor een huis te kopen en dat daarna te renoveren. De redenen: de talrijke renovatiepremies en het feit dat de bouwgronden in België erg schaars en duur zijn.

Multifunctioneel verduisterend en isolerend vouwgordijn
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : 4. Multifunctioneel verduisterend en isolerend vouwgordijn van VELUX

Naast dakvensters biedt VELUX ook tal van accessoires om het comfort te maximaliseren. Op batibouw 2017 kun je deze gaan bekijken! Door gordijnen en rolluiken te plaatsen kan aan ieders behoeften worden voldaan, zoals bescherming tegen de warmte, een betere nachtrust of zelfs een betere isolatie. Wie dakvenster zegt, zegt aangepast gordijn! 

360° ervaring op batibouw 2017 met VELUX
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : 360°-ervaring voor vervangings- of renovatieprojecten

VELUX biedt de bezoekers van Batibouw 2017 een virtual reality-ervaring waarmee ze onmiddellijk een beter beeld krijgen van hoe hun ruimte er zal uitzien na een renovatie.

Soms kan men zich moeilijk voorstellen hoe een ruimte eruit zal zien na een verbouwing. 

Velux modulaire lichtstraat
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : De modulaire lichtstraten van VELUX

De modulaire lichtstraat van VELUX is vanaf maart 2017 beschikbaar, als aanvulling op het gamma platdakvensters voor particulieren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze modulaire lichtstraat op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Daardoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis.

fenêtre avec verre courbé
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : Velux ontwerp het platdakvenster met gebogen glas

Op Batibouw 2017 stelt VELUX haar nieuwe  platdakvenster met gebogen glas voor. Het gebogen glas in dit ongeziene product is het resultaat van technologische innovatie en biedt tal van voordelen. Meer dan een streling voor het oog dankzij het elegante design, is dit nieuwe venster uitgerust met CurveTech, een technologie met vele voordelen. Doordat regenwater rechtstreeks van het gebogen glas naar het dakvlak stroomt, valt het licht optimaal naar binnen en is een mooi uitzicht gegarandeerd. Het krasvrije beschermglas verlengt de gebruiksduur van het venster. Ten slotte is het venster gemakkelijk te onderhouden; door de gebogen vorm neemt aflopend regenwater de vuildeeltjes mee.

VELUX

Licht brengt leven!

Velux

bd. de l'Europe 121
1301, velux
010 42 09 09