Hörmann Belgium NV/SA

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagepoorten, voordeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

De Hörmann-groep is Europa's marktleider voor deuren en garagepoorten. Meer dan 15 miljoen poorten werden sinds de oprichting in het jaar 1935 geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd. In 27 gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië ontwikkelen en produceren meer dan 6.000 medewerkers hoogwaardige garagedeuren, deuren, kozijnen en aandrijvingen voor de toepassing in particuliere en zakelijke gebouwen.

Hoofdzetel van de wereldwijd actieve Hörmann-Groep is de Westfaalse kleine stad Steinhagen in Duitsland. De nog steeds door de familie geleide onderneming bereikteeonlangs een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard euro. Meer dan 80 eigen verkoopfilialen in meer dan 30 landen en vele honderden dealers in de 35 overige landen zorgen voor klanten overal ter wereld voor korte wegen naar Hörmann.

Diensten: garagepoorten | voordeur | buitenschrijnwerk

Gratis documentatie van Hörmann Belgium NV/SA

Meer nieuws van Hörmann Belgium NV/SA

bij een Hörmann-voordeur is een tochthond overbodig!
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Tochthonden krijgen een nieuw leven

Tocht en koude buitenhouden is niet simpel. Een traditionele oplossing in menig Belgisch huishouden is de tochthond – een ‘knuffeldier’ in de vorm van een worst dat tegen de voordeur ligt om de warmte binnen te houden. Een andere oplossing is die van Hörmann: winddichte en isolerende voordeuren met een lage drempel. Daarmee luidt de producent een nieuw tijdperk in, eentje die de tochthond overbodig maakt. Hörmann zet de tochthonden echter niet op staat: de fabrikant geeft ze een nieuw leven door er een kunstwerk van te maken en zo geld in te zamelen voor het goede doel.

Barrièrevrij wonen mag geen luxe zijn

De vergrijzing is een globaal fenomeen. Binnen vijftig jaar zal een kwart van de wereldbevolking 65 jaar of ouder zijn, met binnen die groep een toename van het aantal 80-plussers. Bovendien wonen ouderen graag langer thuis waardoor de behoefte blijft stijgen om woningen barrièrevrij te maken. Hörmann speelt hierop in met de PortaMatic, een deuraandrijving die automatisch binnendeuren opent en weer sluit.

BiSecur Gateway met smartphone-app
Geplaatst in Evenementen > Batibouw.

Batibouw 2016 : Bedien je garagepoort met je smartphone!

Hörmann komt met een slimme oplossing voor de bediening van garagepoorten, inrithekken en voordeuren. Met de BiSecur gateway kunnen alle Hörmann-aandrijvingen en draadloze ontvangers centraal worden bestuurd met de BiSecur applicatie, of de gebruiker nu thuis is of onderweg.

Nieuw in het assortiment: D- en T-profilering
Geplaatst in Evenementen > Batibouw.

Batibouw 2016 : Garagepoorten

Een garagepoort springt meteen in het oog en is, samen met de voordeur en de ramen, het visitekaartje van de woning. Hörmann levert tal van mogelijkheden voor garagepoorten, waarbij veelzijdigheid, kwaliteit en functionaliteit centraal staan. De consument vindt vast en zeker zijn gading tussen de verschillende mogelijke kleuren, formaten, materialen en types. 

Aluminium voordeur
Geplaatst in Evenementen > Batibouw.

Kamerhoge voordeuren met moderne en stijlvolle look

Wie in een moderne nieuwbouw binnenstapt komt veelal meteen terecht in een open, goed verlichte en transparante ruimte. Het design van kamerhoge voordeuren, die een hoogte tot 3 meter kunnen bereiken, speelt in op deze trend én draagt bij aan een moderne look. Bij heel wat bouwheren is de vraag naar een dergelijk type deuren dan ook steeds groter. Met de nieuwe ThermoSafe en ThermoCarbon deuren beantwoordt Hörmann perfect aan hun vraag.

Hörmann Belgium NV/SA

Hörmann, de nummer 1 in poorten en deuren!

Hoofdkantoor hormann

Vrijheidweg 13
3700, Tongeren
012 39 92 22