NoAqua bvba

noaqua: de referentie op de Belgische markt voor het bestrijden van opstijgend vocht.

noaqua, meer dan 40 jaar ervaring in de behandeling van opstijgend vocht in muren en kelders. We hebben in al die jaren een lange lijst opgebouwd met tevreden klanten . En aan al die klanten geven we onafhankelijk advies. Want niet elk vochtprobleem is het gevolg van opstijgend vocht. Onze specialisten komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een grondige analyse. Zij helpen je dan om de juiste behandeling te kiezen. Elke methode heeft zijn voordelen en kwaliteiten in heel specifieke situaties. Maar de enige goede aanpak is een grondige.

Met een verse laag verf, nieuw behang of een bekleding met aluminiumfolie, neem je de oorzaak van het probleem niet echt weg. Na verloop van tijd worden de vochtplekken toch weer zichtbaar. Wij kiezen bewust voor een aanpak die milieuvriendelijk is. We injecteren een product in de muur dat een horizontale barrière creëert. Heb je twijfels over de oorzaak van jouw vochtproblemen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een correcte diagnose

Diensten: vochtbestrijding

Gratis documentatie van NoAqua bvba

Meer nieuws van NoAqua bvba

Is injecteren voldoende om nooit meer opstijgend vocht te hebben?

Als de muur correct geïnjecteerd is, kan het uitdrogen beginnen. De buitenkant van de muur zal snel drogen, maar het vocht van het midden van de muur doet er iets langer over om naar buiten te komen en te verdampen. Gemiddeld duurt het ongeveer 6 maanden om de muur volledig te laten uitdrogen. Bij heel dikke en vochtige muren kan het tot een jaar en langer duren.

Hoe voorkom je opstijgend vocht?

Niemand wil te maken krijgen met opstijgend vocht. In een nieuwbouwwoning worden er normaalgezien al standaard een aantal maatregelen genomen, maar in een verbouwing is dat niet altijd even evident…

Wat is opstijgend vocht?

Wanneer uw behangpapier afbladdert of witte plekken vertoont, is de kans groot dat opstijgend vocht achter deze aanslag op de muur zit. Er bestaan verschillende manieren om dit te lijf te gaan. Het WTCB stipt injectie met vochtwerende producten aan als belangrijkste remedie. Doch, is het belangrijk steeds een specialist te raadplegen, zodat opstijgend vocht bij de bron kan aangepakt worden. Ook een grondige afwerking van de aangetaste muur, wat vaak vergeten wordt, is primordiaal om een vakkundig resultaat te garanderen dat uw klant tevreden stelt.

NoAqua bvba

Behandeling van opstijgend vocht en kelderdichtingen

Hoofdkantoor NoAqua

Durmakker 51
9940, Evergem
09 236 16 18
Maandag: 8:00-20:00
Dinsdag: 8:00-20:00
Woensdag: 8:00-20:00
Donderdag: 8:00-20:00
Vrijdag: 8:00-20:00
Zaterdag: 8:00-20:00
Zondag: Gesloten