ROLLUIKEN – Minirol TRADI

10/06/2021
Introduction

Dit type rolluik wordt volledig ingebouwd, geïntegreerd in de gevelmuur. Hiervoor moet bij de bouw van de woning al ruimte voorzien worden, de Minirol TRADI wordt zo enkel ingezet bij nieuwbouw. Dit is een zeer subtiele oplossing en garandeert een strak design en afwerking van jouw woning.

Bij de Minirol TRADI vallen de zichtbare elementen te personaliseren naar eigen wens. Er zijn diverse opties op vlak van lamellen en de afwerking van de kast. Onze standaardlamel BP42RS wordt beschouwd als een heel sterk profiel dat een grote afmeting combineert met een compacte oprolling.
De geleiders en het rolluikblad zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar zodat deze perfect aansluiten bij de stijl van jouw woning. Als standaard worden de rolluiken elektrisch aangestuurd. Je bedient ze met een wandschakelaar, afstandsbediening of via smartphone of tablet. Lees hier alles over de personalisatiemogelijkheden van de Minirol TRADI.

In open toestand is het rolluikblad als het ware onzichtbaar, volledig geïntegreerd in de façade en de onderlat is ingetrokken. De Minirol TRADI is zo bij uitstek de meest discrete oplossing. Met deze rolluiken weer je de felle zon in de zomer en hou je de warmte net binnen in de winter. Kies voor comfort en het veiligheidsgevoel met het perfect geïntegreerde Minirol TRADI rolluik.

Lees hier meer info over het Minirol TRADI voorzetluik en download de brochure. Ontdek de realisaties en/of vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Partner
In samenwerking met SUYS

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.