Terrasoverkappingen met vlak lamellendak

28/01/2021
Introduction

Met Algarve, Camargue en Camargue Skye heeft Renson een familie moderne, rechtlijnige, modulair opgebouwde terrasoverkappingen in het assortiment. Deze kunnen ook vrijstaand in de tuin worden opgesteld. Ze hebben een harde waterafvoerende dakbedekking die bestaat uit vlakke, kantelbare aluminium daklamellen. De lamellen beschermen tegen regen, zon en wind, en laten in de zomer warme lucht naar boven ontsnappen, ook als ze slechts een beetje geopend zijn.

Algarve

De terrasoverkapping Algarve is ideaal voor wie een stevig vrijstaand dak wil dat ook open kan. De horizontale daklamellen uit aluminium zijn zo ontworpen dat neerslag naar de zijkanten wordt afgevoerd. Dat gebeurt ook als de gebruiker de lamellen openzet na een regenbui.

Luxe in de tuin met Camargue

Moet de terrasoverkapping worden uitgebouwd tot een tuinpaviljoen, meer bescherming tegen inkijk en tegen het weer bieden, en zelfs als het waait en regent nog een aangenaam verblijf in de tuin mogelijk maken? Dan is Camargue de perfecte oplossing. Behalve het dak, waarvan de lamellen kunnen opendraaien, zijn bij deze variant nagenoeg alle comfortvoorzieningen van een permanent gebouw mogelijk. Zo kan men het paviljoen uitrusten met glazen schuifwanden, stormvaste verticale screens, schuifpanelen met verschillende soorten lamellen, ledverlichting, stralingsverwarming, luidsprekers …. Heel wat van deze opties zijn nagenoeg onzichtbaar in de structuur van de terrasoverkapping geïntegreerd.

Een vrij zicht op de hemel met Skye

Voor wie behalve het uitgebreide Camargue-concept ook een dak wil dat niet alleen opengaat, maar ook opzij schuift voor een mooi zicht op de hemel, is er de speciale variant Skye. Met zo veel comfort is het aangenaam vertoeven in de openlucht, ook als het weer niet meezit.

Verfijnde techniek

Bij de ontwikkeling van de terrasoverkappingen werd veel aandacht besteed aan de hoogstaande afwerking en een minimaal onderhoud. Het regenwater dat de daklamellen opvangen wordt onzichtbaar in de kolommen afgevoerd en de kabelleidingen zijn in de constructie weggewerkt. De terrasoverkappingen zijn modulair opgebouwd. Een module is tot 4,5 bij 6 meter groot. Maar door meerdere modules aan elkaar te bevestigen kan je probleemloos ook grote terrassen overkappen.

Vind een verdeler in je buurt.

Partner
In samenwerking met RENSON

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.