Keramische tegel

09/03/2021
Introduction

Keramische tegels zijn een volwaardig alternatief geworden voor natuursteen tegels of betontegels.

Keramische tegels: duurzaam, natuurlijk en tijdloos

Dankzij een uitgebreid gamma (vol)keramische tegels vind je kwaliteit in alle stijlen, formaten en diktes. Kies voor een duurzaam alternatief voor natuursteen of betontegels. Keramische tegels worden met grote precisie gemaakt, volgens strenge kwaliteitsnormen. De tegels zijn perfect bestand tegen weer en wind. Niet alleen binnenshuis, maar ook op je terras zijn ze een tijdloze blikvanger. Gebruik dezelfde tegels binnen en buiten voor een rustgevend gevoel van ruimte.

De voordelen van keramische tegels

  • Krasbestendig
  • Slijtvast
  • Kleurvast

Door het bakproces zijn (vol)keramische tegels zeer hard en sterk: je profiteert van een kras- en slijtvaste vloer met een natuurlijke uitstraling. Je vloer is bovendien temperatuurbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. De tegels zijn gemakkelijk te plaatsen. Of anders doen ervaren vaklui het graag voor jou.

Ontdek het ruim assortiment met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding in een van de toonzalen. Je vindt er quasi perfecte imitaties voor beton, natuursteen of hout, maar ook eindeloze mogelijkheden in trendy designs.

 

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.