5 goede redenen om een terrasoverkapping te plaatsen

Voor al wie nog twijfelt om al dan niet een terrasoverkapping te plaatsen: 5 redenen die je gegarandeerd zullen overtuigen!

1.      Koelte op een bloedhete zomerdag

Toegegeven, heel vaak doet het fenomeen zich niet voor in ons land. Maar krijgen we tóch een hittegolf over ons heen, dan zijn de meesten onder ons gedoemd om zich binnenshuis te verschansen – met de rolluiken naar beneden en de gordijnen gesloten. Behalve als je een terrasoverkapping hebt met fumé dakbedekking. Wat daar zo speciaal aan is? Dit type filtert de warmte uit de zonnestralen, zodat wanneer het echt warm is,  het licht wordt doorgelaten, maar de extreme hitte wordt gefilterd. Zo is het toch lekker vertoeven op je terras. Met de dakbedekking in opaal (melkwit) creëer je dan weer verfrissende schaduw.

2.      10 jaar garantie

De terrasoverkappingen van BOzARC zijn gemaakt van stevige, duurzame materialen die jarenlang meegaan. Dat garanderen we je. En we voegen de daad bij het woord met een garantie van maar liefst tien jaar op al onze overkappingen.

3.      Te allen tijde droog

Onder een terrasoverkapping zit je het hele jaar lekker droog. Jouw barbecues gaan vanaf nu altijd door, regenbuien of niet!

4.      Een terrasoverkapping beschermt je tuinmeubelen

Niet alleen je gasten en jij zitten droog onder de overkapping, ook je tuinmeubelen gaan langer mee wanneer ze beschermd staan onder zo’n overkapping. Bovendien hoef jij ze nu véél minder vaak schoon te maken. Kortom, een win-winsituatie.

5.      Uit de wind

In het voor- of najaar genieten van een aperitiefje op het terras? Een fris windje strooit in de tussenseizoenen vaak roet in het eten (of in dit geval: zand in je drankje). Niet zo wanneer je je terrasoverkapping aanvult met een windscherm.

In samenwerking met BOzARC bvba

Meer nieuws van BOzARC bvba

Welke factoren bepalen de prijs van een terrasoverkapping?

Ben je overtuigd van de vele voordelen van een terrasoverkapping?

De verschillende soorten terrasoverkappingen op een rij

Geen idee welke terrasoverkapping je moet kiezen voor jouw tuin of terras?

Een vrijstaande terrasoverkapping: pro's en contra's

Wil je het hele jaar genieten in je tuin, ook wanneer het weer niet meezit?

Zo blijft je terras droog, zonder lichtverlies

Met een terrasoverkapping is uw terras steeds droog, wat uw terras het verlengde van uw living ma

Gratis documentatie van BOzARC bvba

GRATIS Nieuwsbrief