Repafill, je maatje voor perfect afgewerkte ondergronden in huis

12/06/2017

De bouwmaterialenspecialist Knauf zit niet stil. Met hun nieuwe Repafill gamma kiest u uit maar liefst 50 gloednieuwe producten waarmee u quasi alle denkbare ondergronden kunt herstellen of afwerken. 

Vanaf nu heeft u voor iedere herstel- of afwerkklus een geschikt product. Dient u dringend kleine gaten, grote gaten, scheuren of naden op te vullen? Wilt u dat grote, in het oog springende, oneffen oppervlak eindelijk vlak zetten? Dient er een ondergrond gereinigd of residuen verwijderd te worden? Op de verschillende poeders, gebruiksklare pasta’s en plamuren van Repafill kunt u bouwen!

Het juiste product kiezen was nooit zo simpel!

Het breed scala aan Repafill producten vindt u in de rekken van heel wat bouwmaterialenhandelaren en DHZ-zaken. Om u de juiste oplossing zo efficiënt mogelijk aan te reiken, hebben we ervoor gekozen om de verschillende toepassingen per ondergrond te linken aan een letter. Daarbij staat de letter … voor:

Wand & Plafond - toepassingen knauf repafill

Om het u nog gemakkelijker te maken, surft u naar de website www.repafill.be – waar u in slechts 4 klikken het juiste product zult terugvinden. Bovendien leidt de website u altijd naar een winkel in uw buurt. Eenmaal aangekomen in de winkel, staat er ook bij ieder Repafill-display een gebruiksvriendelijk touchscreen waarmee u het juiste product kiest. 

 

In samenwerking met Knauf

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.