Batibouw 2017 : Evolution waterverzachters!

EcoWater Systems presenteert op batibouw de nieuwe eVOLUTION waterverzachters. Ze gaan hiermee nog verder in het verbeteren van de waterkwaliteit en het comfort in huis met dit nieuwe ontworpen gamma van innovatieve waterverzachters met Wi-Fi capaciteit. 

Duurzaamheid en gebruiksgemak

De nieuwste generatie van EcoWater waterverzachters bevat het efficiëntste sturingsalgoritme tot nu toe. Dit unieke algoritme doseert het water- en zoutverbruik exact in functie van de benodigde hoeveelheid zacht water. Hierdoor kan een eVOLUTION toestel het water- en zoutverbruik tot 50 percent verminderen, vergeleken met een traditioneel systeem.

De eVOLUTION toestellen zijn uitgerust met een infrarood sensor om het zoutniveau te meten. In combinatie met de ingebouwde WiFi-technologie wordt de eigenaar gewaarschuwd wanneer het zoutniveau te laag wordt. EcoWater eVOLUTION waterverzachters maken het aldus mogelijk om een duurzaam huishouden te hebben zonder te moeten inboeten op comfort en gebruiksgemak.

Design

De eVOLUTION waterverzachters zijn ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften qua beschikbare ruimte, debiet en capaciteit van elk huishouden. Ze beschikken over exclusieve kleppen die het drukverlies beperken en het waterdebiet verbeteren.

De donkere stijl van het eVOLUTION gamma ademt kwaliteit en elegantie uit. Verder levert het display met hoog contrast uitgebreide informatie, zoals de resterende hoeveelheid zacht water, het zoutniveau, het waterverbruik, de werking van de waterverzachter, de regeneratiecyclus, etc.

 

« Dankzij de materialen van hoge kwaliteit en het strakke nieuwe design, kunnen onze klanten trots zijn om een EcoWater in huis te hebben !», zegt EcoWater Systems.

In samenwerking met Ecowater Systems

Meer nieuws van Ecowater Systems

Waterverzachter voor thuis : Hoe kies ik het juiste toestel?

In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de verschillende types van waterverzachters en

Waterverzachter : Hoe werkt het?

Het enige toestel voor huishoudelijk gebruik dat de kalk effectief uit het water verwijdert (waar

Heb ik een waterontharder nodig?

De kwaliteit van het leidingwater hangt sterk af van de bodemlagen waar het doorheen sijpelt alvo

Put en Grondwater : Behandeling!

Veel mensen hebben een geboorde put, waaruit ze grondwater oppompen, bijvoorbeeld om te gebruiken

GRATIS Nieuwsbrief