Waterontharders spelen in op de digitale wereld!

De tijd dat alles manueel moet gebeuren is voorbij. In het domotica-, laptop-, tablet-, smartphonetijdperk kunnen we niet meer zonder automatisatie.  Dat is niet anders voor waterontharders. Ook hier zijn oplossingen gevonden om toestellen vanop afstand te bedienen door middel van moderne communicatietechnieken!

Gegevens vanop afstand raadplegen

Een dashboard bezorgt u alle gegevens die u nodig heeft. Snel & eenvoudig krijgt u de status van uw waterontharder, over hoeveel dagen zout er nog beschikbaar is in uw toestel, wanneer is de laatste regeneratie gebeurd, het resterend aantal liter verzacht water tot de volgende regeneratie, uw huidig & gemiddeld waterverbruik… 

Toestel vanop afstand bedienen

We kunnen ons toestel al volgen vanop afstand, maar kunnen we het ook bedienen? Een aantal toestellen bieden een zeker interactiviteit aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk, om met de wifi hydrolink plus, vanop afstand een regeneratie van uw toestel te starten of in te plannen of om waarschuwingsberichten te beheren.

Deze waarschuwingsberichten kunt u ontvangen via sms of email. Zo een waarschuwingsbericht meldt u bijvoorbeeld dat er nog maar voor enkele dagen zout in uw toestel zit, zodat u dit niet vergeet bij te vullen.  U kan ook een herinneringsbericht instellen voor een periodieke onderhoudsbeurt en ontsmetting van uw toestel.

In samenwerking met Ecowater Systems

Meer nieuws van Ecowater Systems

Batibouw 2017 : Evolution waterverzachters!

EcoWater Systems presenteert op batibouw de nieuwe eVOLUTION waterverzachters.

Waterverzachter voor thuis : Hoe kies ik het juiste toestel?

In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de verschillende types van waterverzachters en

Waterverzachter : Hoe werkt het?

Het enige toestel voor huishoudelijk gebruik dat de kalk effectief uit het water verwijdert (waar

Heb ik een waterontharder nodig?

De kwaliteit van het leidingwater hangt sterk af van de bodemlagen waar het doorheen sijpelt alvo

GRATIS Nieuwsbrief