Win 2 tickets voor de VRT-Thuisdag met de Wienerberger Thuiswedstrijd

Goed nieuws! Op zaterdag 27 mei 2017 nodigen de THUIS-acteurs van de VRT je uit in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor hun jaarlijkse THUISDAG. Nog beter nieuws! Met de Thuiswedstrijd van Wienerberger kan je voor die dag twee tickets winnen ter waarde van 25euro elk. Al wat je moet doen, is de wedstrijdvraag correct beantwoorden via de Wienerberger Facebook of Twitter account. Waar wacht je op?

Als vaste Thuisfan heb je ongetwijfeld al de pallet met Wienerberger kleidakpannen in het atelier van de klusjesploeg De Kabouters opgemerkt. Rond die pallet draait de Thuiswedstrijd van Wienerberger. De wedstrijdvraag luidt namelijk: hoeveel weegt die pallet vol Wienerberger dakpannen, uitgedrukt in kilogram?

Alles gewikt en gewogen? Dan kan je jouw antwoord vanaf 19 april posten via de Wienerberger Facebook en Twitter account. Doe dat wel voor middernacht 18 mei, want op dat ogenblik sluiten we de digitale antwoordbus en kijken we alle antwoorden na.

De 20 deelnemers die het juiste gewicht het meest benaderen, winnen elk twee tickets ter waarde van 25 euro elk. Als twee of meer mensen hetzelfde antwoord hebben gegeven, krijgen de deelnemers die het snelst hebben gereageerd voorrang. Wacht dus zeker niet langer dan nodig om je antwoord te deponeren.

Alle winnaars worden op vrijdag 19 mei via e-mail verwittigd dat ze gewonnen hebben en vinden de felbegeerde tickets later in hun postbus. Hun namen worden ook gepubliceerd op de Facebook pagina van Wienerberger.

De duotickets dekken niet alleen de inkomprijs van 15 euro, maar leveren je ook een koeltas met lunchpakket ter waarde van 10 euro op. Om maar te zwijgen van de unieke kans om je favoriete Thuis-acteur of actrice te ontmoeten en een selfie met hem of haar te nemen.

Wil jij er ook bij zijn? Scan dan het atelier van Adil, Frank en de andere Kabouters met een scherpe weegschaalblik en geeft het resultaat van die röntgenopname door via de Wienerberger Twitter of Facebook account. Alvast veel succes en een mooie THUISDAG gewenst!

 

In samenwerking met Wienerberger NV

Meer nieuws van Wienerberger NV

WIN uw kleiklinkers

Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Poroth

Batibouw 2017 : Win 5000 euro aan keramische materialen bij Wienerberger!

Neem deel aan de Batibouw wedstrijd van Wienerberger en geef uw bouw- of renovatieplannen misschi

Batibouw 2017 : Kies voor energiebesparing!!

Het Porotherm Lijm-Systeem van Wienerberger werd speciaal ontwikkeld om binnenmuurstenen te verli

Gratis documentatie van Wienerberger NV

GRATIS Nieuwsbrief